Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:ithaka, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
ithaka, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 5
Soort: Appartement
Prijs: € 142.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
Ithaka is een nieuwbouwproject in Almere Poort met appartementen, tuinhuizen, dubbeldekkerwoningen, bedrijfsruimtes en horeca. Ithaka ligt in het Homeruskwartier in Almere Poort, goed bereikbaar per spoor (NS station Almere Poort), bus (bushalte voor de deur) en de A6. Parken, winkels, scholen, zorg, alles...

Volledige omschrijving
Ithaka is een nieuwbouwproject in Almere Poort met appartementen, tuinhuizen, dubbeldekkerwoningen, bedrijfsruimtes en horeca. Ithaka ligt in het Homeruskwartier in Almere Poort, goed bereikbaar per spoor (NS station Almere Poort), bus (bushalte voor de deur) en de A6. Parken, winkels, scholen, zorg, alles is inmiddels aanwezig in het nieuwe stadsdeel.
Het complex is gebouwd rondom een groot gemeenschappelijk park met een natuurzwemvijver van maar liefst 50 meter lang! Het park grenst met een gracht aan het openbare Cascadepark. Ithaka is al grotendeels bewoond. Met de bouw van de parkappartementen is het project Ithaka afgerond.

Omgeving
De parkappartementen in het project Ithaka hebben dezelfde maatvoering / buitenmaten als de tuinhuizen, maar nu bevinden zich twee appartementen in ieder 'huis', een begane grond appartement en een appartement op de verdieping, bereikbaar via een buitentrap. Iedere woning heeft een aparte berging v...

Volledige omschrijving
De parkappartementen in het project Ithaka hebben dezelfde maatvoering / buitenmaten als de tuinhuizen, maar nu bevinden zich twee appartementen in ieder 'huis', een begane grond appartement en een appartement op de verdieping, bereikbaar via een buitentrap. Iedere woning heeft een aparte berging voor het huis en een prive parkeerplaats. De huizen liggen geschakeld voor een optimale privacy.
Alle appartementen hebben een terras over de volledige breedte van het huis dat uitkijkt op het park en de zwemvijver. De ligging is op het zuiden.
Het begane grond appartement is 15 meter diep en 6 (06A) of zelfs 7.20 meter breed (01A). Aan de voorzijde is een kleine voortuin. Bouwnummer 01Aligt direct aan het water! Het beschikbare appartement op de verdieping (02B) is 7.20 m breed met 2 slaapkamers.
De appartementen hebben ankerloze spouwmuren en standaard vloerverwarming. De bouw start is in volle gang, oplevering voor de bouwvak 2014.
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen