Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Mijn eigen woonidee - Type G & H, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Mijn eigen woonidee - Type G & H, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 4
Soort: Appartement
Prijs: € 150.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
Het plan “Mijn Eigen Woonidee” is prachtig gelegen in het Homeruskwartier in het noordoostelijke gedeelte van Almere poort direct tegen het bosachtig groengebied van het Pampushout. Het Almeerderstrand en het cascadepark liggen op loopafstand.

Omgeving
Betaalbaar en statig wonen langs de singel.
Moderne statige architectuur vormt de rand van het plan “Mijn Eigen Woonidee”. In het Homeruskwartier worden langs de brede singel moderne herenhuizen gerealiseerd met prachtige gevels. Op de hoek zijn de herenwoningen gesplitst ...

Volledige omschrijving
Betaalbaar en statig wonen langs de singel.
Moderne statige architectuur vormt de rand van het plan “Mijn Eigen Woonidee”. In het Homeruskwartier worden langs de brede singel moderne herenhuizen gerealiseerd met prachtige gevels. Op de hoek zijn de herenwoningen gesplitst in vier betaalbare woningen. De woningen zijn voorzien van hoge raampartijen. Deze zorgen niet alleen voor veel licht in de woning, maar ook dat u optimaal van het uitzicht kunt genieten.  

Parterre woning: Begane grond: hal, toilet, slaapkamer, mooie woonkamer met open keuken. Terrasdeur met toegang tot een heerlijk riant terras. Vaste trap naar eerste verdieping.Eerste verdieping: overloop, royale (tweede) slaapkamer en een volledig ingericht badkamer. 

Maisonnette
: Begane grond: hal met vaste trap naar 1e verdieping.Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers en een volledig ingerichte badkamer. Vaste trap naar tweede verdieping.Tweede verdieping: royale woonkamer met open keuken. Terrasdeur met toegang tot een riant dakterras. 

Overig: Ruime buitenberging.   

Ligging: Het plan “Mijn Eigen Woonidee” is prachtig gelegen in het Homeruskwartier in Almere poort, direct tegen het bosachtig groengebied van het Pampushout. Het Almeerderstrand en het cascadepark liggen op loopafstand. 

Verkoopsom vanaf € 145.000,-- v.o.n. Inclusief keuken.

Share |
Meer woningen
Meer woningen