Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nobelhorst Langehoutbuurt, veld 3, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nobelhorst Langehoutbuurt, veld 3, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 257.271 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
Langehoutbuurt
Van alle buurten in Nobelhorst scoort de Langehoutbuurt wel heel hoog op gezelligheid. De buurt ligt aan de Brink, het water en vlakbij de Buurtschuur. Ook wordt de buurt aan begrensd door ‘de Laan’, gemaakt van sfeervolle klinkers met in het midden een groenstrook. Aan...

Volledige omschrijving
Langehoutbuurt
Van alle buurten in Nobelhorst scoort de Langehoutbuurt wel heel hoog op gezelligheid. De buurt ligt aan de Brink, het water en vlakbij de Buurtschuur. Ook wordt de buurt aan begrensd door ‘de Laan’, gemaakt van sfeervolle klinkers met in het midden een groenstrook. Aan de Laan vind je alle voorzieningen van supermarkt tot Sterrenschool. De Langehoutbuurt is eigenlijk een dorpje op zich. Knus!

Veld 3
Veld 3 is heeft gemoedelijke groene hofjes, speelplaatsen voor de kids en verschillende huizen (ook aan het water!). Perfect voor het aangename gezinsleven. De 25 huizen – twee-onder-een-kappers, tussenhuizen en hoekhuizen – heten ‘aankleedhuizen’. Want na de prima basis kun je de huizen nog helemaal naar je hand zetten. Een uitbouw, dakkapel of Frans balkonnetje? De keuze is aan jou!

Informatieschuur
De informatieschuur is iedere donderdag geopend van 17.00 tot 20.00 uur en iedere zaterdag en laatste zondag van de maand van 11.00 tot 13.30 uur (behoudens de nationale feestdagen). Een afspraak maken is niet nodig. Madeleen en haar verkoopteam staan voor je klaar om je alles te vertellen over de aankleedhuizen van Nobelhorst.

Omgeving
Langehoutbuurt veld 3
De twee-onder-een-kaphuizen zijn fraai ingedeeld. De begane grond is één grote ruimte, maar omdat een overloop de woonkamer en keuken met elkaar verbindt, krijgen de ruimtes toch een eigen karakter. Naast de 4 slaapkamers is er in deze huizen ook plek voor een we...

Volledige omschrijving
Langehoutbuurt veld 3
De twee-onder-een-kaphuizen zijn fraai ingedeeld. De begane grond is één grote ruimte, maar omdat een overloop de woonkamer en keuken met elkaar verbindt, krijgen de ruimtes toch een eigen karakter. Naast de 4 slaapkamers is er in deze huizen ook plek voor een werkkamer op zolder.

Meer weten over dit huis? Neem dan contact op met Buurtmakelaar Madeleen via  of 06 - 51 82 10 38.

Share |
Meer woningen
Meer woningen