Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nobelhorst Reinwaterbuurt, veld 1, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nobelhorst Reinwaterbuurt, veld 1, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 295.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
In Almere wordt een Stadsdorp ontwikkeld: Nobelhorst. Wonen in Nobelhorst betekent dat je kunt wonen zoals jij dat wilt. De bewoners zijn grotendeels zelf aan zet. Binnen het stratenplan vol met groen en water - tussen de vaarroutes en de lanen- maken wij ruimte voor jouw unieke initiatief. Of je nu zelf i...

Volledige omschrijving
In Almere wordt een Stadsdorp ontwikkeld: Nobelhorst. Wonen in Nobelhorst betekent dat je kunt wonen zoals jij dat wilt. De bewoners zijn grotendeels zelf aan zet. Binnen het stratenplan vol met groen en water - tussen de vaarroutes en de lanen- maken wij ruimte voor jouw unieke initiatief. Of je nu zelf iets wilt bouwen of dat je een basishuis helemaal naar eigen stijl verder wilt aankleden: het kan allemaal in Nobelhorst.

Een Stadsdorp? Wat kun je je daar bij voorstellen? Er is goed nagedacht wat het gevoel van wonen in een dorp inhoudt. Zo komt er bijvoorbeeld een 6 meter breed pad van bijna 7 kilometer door de wijk, die buurten en voorzieningen verbindt: zo liggen bijvoorbeeld de scholen hier aan. Dit wordt de ontmoetingsroute, waar je naar hartenlust kan skaten, hardlopen en wandelen. Maar ook scholen zijn kleiner, de buurten niet te groot en de indeling van het geheel speels, met kronkelige straten en veel groen. En omdat iedereen z’n eigen woonwens kan creëren, zullen de huizen ook allemaal anders zijn. We streven ernaar de wijk klimaatneutraal te maken, zodat de huizen zo min mogelijk energie verbruiken en het liefst zelf energie opwekken. Op wijkniveau wordt gezorgd voor extra energieopwekking door bijvoorbeeld biogas en bodemwarmte te gebruiken.

Nobelhorst fase 1 heeft 5 verschillende buurten. Reinwaterbuurt is als eerste buurt met 24 eengezinswoningen in de verkoop gegaan. Hier hebben we super leuke huizen bedacht, met mooie afmetingen en goede tuinen. Mocht het nou zo zijn dat jouw droomhuis daar toch niet bij zit, kom dan vooral eens kennismaken met de buurtmakelaar Madeleen. Zij gaat graag met jou zitten en bespreken wat jouw woonwensen zijn. Van daaruit gaan we kijken in welke buurt je jouw huis het liefst wilt hebben: elk buurtje heeft z’n eigen sfeer.

Vraaggericht bouwen, dát is dus waar het om draait in Nobelhorst. Geweldig toch!

Omgeving
***KOOP NU VOOR DE ACTIEPRIJS VAN € 295.000,- VRIJ OP NAAM; DAT BETEKENT MAAR LIEFST € 13.500,- KORTING! Het allerallerlaatste aankleedhuis aan de Singel in de Reinwaterbuurt bieden we nu te koop aan voor een speciale actieprijs van € 295.000,- vrij op naam! De actie loopt tot en met januari 20...

Volledige omschrijving
***KOOP NU VOOR DE ACTIEPRIJS VAN € 295.000,- VRIJ OP NAAM; DAT BETEKENT MAAR LIEFST € 13.500,- KORTING! Het allerallerlaatste aankleedhuis aan de Singel in de Reinwaterbuurt bieden we nu te koop aan voor een speciale actieprijs van € 295.000,- vrij op naam! De actie loopt tot en met januari 2014, dus wees er snel bij! ***

In de eerste fase van Reinwaterbuurt worden in totaal twee riante twee-onder-één kapwoningen aangeboden, namelijk de bouwnummers 17 en 18. Op de oprit kun je twee auto’s kwijt, een garage aanbouwen kan ook. Door de ramen (met mooie luiken) aan de voorzijde heb je prachtig uitzicht over groen en water; aan de achterzijde heb je geen directe achterburen.
 
De huizen in de Reinwaterbuurt zijn energiezuinig, ze hebben een A++ label: de begane grond is voorzien van vloerverwarming, er zijn ECO CV-ketels die op biogas zullen branden, extra geisoleerde gevels en daken, voorbereiding voor zonnecellen en triple glas!

Share |
Meer woningen
Meer woningen