Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nobelhorst Reinwaterbuurt, veld 1, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nobelhorst Reinwaterbuurt, veld 1, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 8
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 259.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
In Almere wordt een Stadsdorp ontwikkeld: Nobelhorst. Wonen in Nobelhorst betekent dat je kunt wonen zoals jij dat wilt. De bewoners zijn grotendeels zelf aan zet. Binnen het stratenplan vol met groen en water - tussen de vaarroutes en de lanen- maken wij ruimte voor jouw unieke initiatief. Of je nu zelf i...

Volledige omschrijving
In Almere wordt een Stadsdorp ontwikkeld: Nobelhorst. Wonen in Nobelhorst betekent dat je kunt wonen zoals jij dat wilt. De bewoners zijn grotendeels zelf aan zet. Binnen het stratenplan vol met groen en water - tussen de vaarroutes en de lanen- maken wij ruimte voor jouw unieke initiatief. Of je nu zelf iets wilt bouwen of dat je een basishuis helemaal naar eigen stijl verder wilt aankleden: het kan allemaal in Nobelhorst.

Een Stadsdorp? Wat kun je je daar bij voorstellen? Er is goed nagedacht wat het gevoel van wonen in een dorp inhoudt. Zo komt er bijvoorbeeld een 6 meter breed pad van bijna 7 kilometer door de wijk, die buurten en voorzieningen verbindt: zo liggen bijvoorbeeld de scholen hier aan. Dit wordt de ontmoetingsroute, waar je naar hartenlust kan skaten, hardlopen en wandelen. Maar ook scholen zijn kleiner, de buurten niet te groot en de indeling van het geheel speels, met kronkelige straten en veel groen. En omdat iedereen z’n eigen woonwens kan creëren, zullen de huizen ook allemaal anders zijn. We streven ernaar de wijk klimaatneutraal te maken, zodat de huizen zo min mogelijk energie verbruiken en het liefst zelf energie opwekken. Op wijkniveau wordt gezorgd voor extra energieopwekking door bijvoorbeeld biogas en bodemwarmte te gebruiken.

Nobelhorst fase 1 heeft 5 verschillende buurten. Reinwaterbuurt is als eerste buurt met 24 eengezinswoningen in de verkoop gegaan. Hier hebben we super leuke huizen bedacht, met mooie afmetingen en goede tuinen. Mocht het nou zo zijn dat jouw droomhuis daar toch niet bij zit, kom dan vooral eens kennismaken met de buurtmakelaar Madeleen. Zij gaat graag met jou zitten en bespreken wat jouw woonwensen zijn. Van daaruit gaan we kijken in welke buurt je jouw huis het liefst wilt hebben: elk buurtje heeft z’n eigen sfeer.

Vraaggericht bouwen, dát is dus waar het om draait in Nobelhorst. Geweldig toch!

Omgeving
Reinwaterbuurt - hoekwoningen
 
De hoekhuizen in de Reinwaterbuurt bieden mogelijkheden voor mensen die houden van ruimte om hun huis: de meeste hoekhuizen hebben een flinke zijtuin en extra brede achtertuin. Ideaal als je bijvoorbeeld vanuit huis wilt werken of ...

Volledige omschrijving
Reinwaterbuurt - hoekwoningen
 
De hoekhuizen in de Reinwaterbuurt bieden mogelijkheden voor mensen die houden van ruimte om hun huis: de meeste hoekhuizen hebben een flinke zijtuin en extra brede achtertuin. Ideaal als je bijvoorbeeld vanuit huis wilt werken of een atelier in je tuin wilt hebben. Ook hier heb je keuze in stijl: een hoekhuis met zij-entree en karakteristieke geveldetails of toch liever een hoekhuis met een robuust en moderne uitstraling en heel veel woon/werkruimte? De keuze is aan jou!
 
De huizen in de Reinwaterbuurt zijn energiezuinig, ze hebben een A++ label: de begane grond is voorzien van vloerverwarming, er zijn ECO CV-ketels die op biogas zullen branden, extra geisoleerde gevels en daken, voorbereiding voor zonnecellen en triple glas!
 
De huizen worden opgeleverd inclusief Sphinx sanitair met vrijhangende toiletten, draaikiepramen en wandcontactdozen op 30 cm hoogte.


Share |
Meer woningen
Meer woningen