Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Project "Langs Pampus", Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Project "Langs Pampus", Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 10
Soort: Appartement
Prijs: € 126.700 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
Deze zeer ruime beneden- /en bovenwoningen zijn zeer geschikt voor hen die betaalbaar willen wonen op een absolute toplocatie. U woont tussen het Homerus stadspark en het bosgebied Pampushout. Daarnaast is het prachtige Almeerderstrand op fietsafstand goed bereikbaar. Homeruswartier Centrum met winkeltjes,...

Volledige omschrijving
Deze zeer ruime beneden- /en bovenwoningen zijn zeer geschikt voor hen die betaalbaar willen wonen op een absolute toplocatie. U woont tussen het Homerus stadspark en het bosgebied Pampushout. Daarnaast is het prachtige Almeerderstrand op fietsafstand goed bereikbaar. Homeruswartier Centrum met winkeltjes, versmarkt en scholen op loopafstand.


Omgeving
De Benedenwoning:
De praktische benedenwoning (woonoppervlak 87 m2) is voor hen die betaalbaar willen wonen in een moderne en groene woonomgeving in een woning van ruim 11,50 meter diep met tuin. De riante woonkamer is tuingericht. De woonkeuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en biedt ru...

Volledige omschrijving
De Benedenwoning:
De praktische benedenwoning (woonoppervlak 87 m2) is voor hen die betaalbaar willen wonen in een moderne en groene woonomgeving in een woning van ruim 11,50 meter diep met tuin. De riante woonkamer is tuingericht. De woonkeuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en biedt ruimte voor gezellig tafelen aan een riante eettafel. Door de afgesloten trap ontstaat een ruime bergkast. De eerste verdieping huisvest twee slaapkamers en de badkamer. Voor de opstelplaats van de wasmachine is een aparte ruimte gerealiseerd. De woning beschikt over een aparte bergruimte. 

De Bovenwoning:
Liever geen tuin maar wel een buitenruimte? Dan is deze bovenwoning met een woonoppervlak van 78 m2 zeer geschikt. De woonkamer en eetkeuken bevinden zich op de tweede verdieping. De woningbrede woonkamer is maar liefst 5,7 meter breed en kent veel lichtinval.Op de eerste etage bevinden zich de dubbele slaapkamers met badkamer. De ruime bijkeuken/berging mag hierbij ook niet ontbreken. DEZE WONING IS MET STARTERSLENING NU ZEER BEREIKBAAR.

Share |
Meer woningen
Meer woningen