Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Strandvilla, Almere Powered by Niki
Nieuwbouw:
Strandvilla, Almere

Type: Koop
Plaats: Almere
Aantal: 10
Soort: Appartement
Prijs: € 129.800 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Almere
Info
Wonen op loopafstand van water en strand! Appartementengebouw Strandvilla 01 en 02 zijn 2 vrijstaande appartementengebouwen met 12 appartementen. De appartementen zijn 64 m2 (2 slaapkamers) - nog 1 te koop in gebouw 2,  en 2 topappartementen van 72 en 90 m2 m2 bvo, waarvan het appartement van 90 m2 in gebo...

Volledige omschrijving
Wonen op loopafstand van water en strand! Appartementengebouw Strandvilla 01 en 02 zijn 2 vrijstaande appartementengebouwen met 12 appartementen. De appartementen zijn 64 m2 (2 slaapkamers) - nog 1 te koop in gebouw 2,  en 2 topappartementen van 72 en 90 m2 m2 bvo, waarvan het appartement van 90 m2 in gebouw 2 nog te koop is.
Strandvilla is een fris ontwerp met natuurlijke materialen. Alle appartementen beschikken over ramen aan twee zijden, hebben openslaande deuren naar een balkon of terras, een extra berging op de begane grond en een prive parkeerplaats. Strandvilla wordt gebouwd naast het Columbuskwartier Almere Poort (op kavels 217en 208). De locatie ligt dicht tegen het kustgebied en is uitstekend bereikbaar. Een bushalte om de hoek, op termijn komt hier ook een supermarkt. Het NS station Almere Poort zorgt voor een goede bereikbaarheid per trein. Het IJmeer, een stadsstrand met strandtent Poort DOK, Pampushout, natuur, voorzieningen, het is allemaal dichtbij.
Gebouw 01 is in aanbouw, oplevering maart 2014. Alle appartementen zijn verkocht. Ook gebouw 02 is in aanbouw, oplevering prognose september 2014. 
Strandvilla is een ontwerp van Johan van der Woude, JOHAN architecten. Houtman uit Gouda is de aannemer (deze bouwt met Woningborg).

Omgeving
Strandvilla 02 is een vrijstaand gebouw met 4 bouwlagen. De 10 basisappartementen (2 op de begane grond, 4 op de eerste verdieping en 4 op de tweede verdieping) hebben dezelfde opzet met een woon/eetkamer, 2 slaapkamers en een badkamer (met grote tegels en sanitair). Alle appartementen hebben aan twee kant...

Volledige omschrijving
Strandvilla 02 is een vrijstaand gebouw met 4 bouwlagen. De 10 basisappartementen (2 op de begane grond, 4 op de eerste verdieping en 4 op de tweede verdieping) hebben dezelfde opzet met een woon/eetkamer, 2 slaapkamers en een badkamer (met grote tegels en sanitair). Alle appartementen hebben aan twee kanten ramen.
De appartementen op de begane grond hebben een tuin, de andere appartementen allemaal een fijn balkon. Hoe hoger, hoe leuker het uitzicht richting het water. Ieder appartement heeft op de begane grond nog een aparte berging. Voor het gebouw komen 12 parkeerplaatsen.
1 appartement op de begane grond is extra hoog (3.5 meter inpandig). Hierdoor verspringen de verdiepingen in het gebouw. Op de bovenste verdieping liggen de 2 topappartementen met meerdere balkons/terrassen.

Strandvilla 02 wordt naast gebouw 01 gebouwd en is identiek in opzet, maar verschillend in kleur. De bouw van gebouw 01 is gestart, prognose start bouw Strandvilla 02 is juli 2013, oplevering eerste kwartaal 2014. Meer informatie staat ook op / nieuwbouw Henry Hudsonstraat - 0641 .

Share |
Meer woningen
Meer woningen