Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Groen en Gras fase Pijlriet, Alphen aan den Rijn Powered by Niki
Nieuwbouw:
Groen en Gras fase Pijlriet, Alphen aan den Rijn

Type: Koop
Plaats: Alphen aan den Rijn
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
Welkom in Groen en Gras
Houdt u van de natuur? Maar heeft u wel graag de voorzieningen van de stad om de hoek? Dan is Groen en Gras uw kans. De nieuwbouwwijk Kerk en Zanen biedt nu twaalf prachtige twee-onder-één-kap woningen. Mét garage en een brede tuin. De eers...

Volledige omschrijving
Welkom in Groen en Gras
Houdt u van de natuur? Maar heeft u wel graag de voorzieningen van de stad om de hoek? Dan is Groen en Gras uw kans. De nieuwbouwwijk Kerk en Zanen biedt nu twaalf prachtige twee-onder-één-kap woningen. Mét garage en een brede tuin. De eerste fase van Groen en Gras is al gereed. De tweekappers vormen het sluitstuk van deze unieke, groene wijk.

Kindvriendelijke wijk
Groen en Gras is een heerlijke kindvriendelijke wijk met moderne architectuur en overdadig groen. Brede achtertuinen en sfeervolle voortuinen geven de wijk het aanzicht van een moderne buurt. Er is volop ruimte voor buitenspelende kinderen en de vele groenstroken en het wijkpark bieden u sport- en recreatiemogelijkheden.  

Bijzonder wonen
Groen en Gras bestaat uit 100 woningen. Hiervan zijn 88 eengezinswoningen reeds gebouwd en opgeleverd. Nu komen daar nog twaalf comfortabele tweekappers bij. Een laatste kans om van het wonen in deze duurzame, groene buurt te genieten. De woningen vallen op door hun groene steen, schuine dak en deels met hout afgewerkte gevels. De rechterwoningen beschikken over een entree aan de voorkant, de linkerwoningen aan de zijkant. Dit zorgt voor een afwisselend straatbeeld.  

Omgeving
Zefierzijde

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen