Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:‘t Zouweveld, Ameide Powered by Niki
Nieuwbouw:
‘t Zouweveld, Ameide

Type: Koop
Plaats: Ameide
Aantal: 7
Soort: Geschakeld
Prijs: € 349.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Ameide
Info
’t Zouweveld wordt gerealiseerd op een unieke locatie in Ameide, met een landelijke ligging aan de rand van natuurgebied de Zouweboezem. De woningen liggen in een groene omgeving, terwijl de voorzieningen van het dorp om de hoek liggen. De aanwezigheid van water, diverse groenzones en een speelterrein zorg...

Volledige omschrijving
’t Zouweveld wordt gerealiseerd op een unieke locatie in Ameide, met een landelijke ligging aan de rand van natuurgebied de Zouweboezem. De woningen liggen in een groene omgeving, terwijl de voorzieningen van het dorp om de hoek liggen. De aanwezigheid van water, diverse groenzones en een speelterrein zorgen voor een aangename uitstraling. Wie hier geen gevoel van ruimte en rust kan ervaren, zal het nergens vinden!

Omgeving
Type: Watersnip
Deze landelijk gelegen woningen hebben een achtertuin aan het water en een parkeerplaats op eigen terrein. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping treft u een ruime zolder. Zowel de keuken als de badkamer worden verrass...

Volledige omschrijving
Type: Watersnip
Deze landelijk gelegen woningen hebben een achtertuin aan het water en een parkeerplaats op eigen terrein. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping treft u een ruime zolder. Zowel de keuken als de badkamer worden verrassend compleet opgeleverd. Diverse indelingsmogelijkheden en opties geven u de kans om de woning geheel naar eigen keuze in te delen.

Type: Rietzanger
Vrijstaande geschakelde woningen met eigen garage en tuin aan het water, gelegen op het zuidwesten. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over de weilanden. Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping treft u een ruime zolder, waar een vierde en vijfde kamer te realiseren zijn. Diverse indelingsmogelijkheden en opties geven u de kans om de woning geheel naar eigen keuze in te delen. 

Share |
Meer woningen
Meer woningen