Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Gouden eeuw, Amersfoort
Nieuwbouw:
De Gouden eeuw, Amersfoort

Type: Koop
Plaats: Amersfoort
Aantal: 0
Soort: Rijwoning
Prijs: € 225.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Amersfoort
Info
Afbeeldingen

Eengezinswoningen de Gouden Eeuw
De eengezinswoningen in de Gouden Eeuw zijn riant van opzet. De ruime entreehal geeft toegang tot de straatgerichte. keuken. De woonkamer grenst aan een ruime achtertuin met berging. De hoekwoningen hebben een zijentree en een gescheiden woon-...

Volledige omschrijving

Eengezinswoningen de Gouden Eeuw
De eengezinswoningen in de Gouden Eeuw zijn riant van opzet. De ruime entreehal geeft toegang tot de straatgerichte. keuken. De woonkamer grenst aan een ruime achtertuin met berging. De hoekwoningen hebben een zijentree en een gescheiden woon- en eetkamer. Op de 1e verdieping liggen 3 slaapkamers en een badkamer met 2e toilet. De 2e verdieping kunt u naar eigen wens inrichten met extra slaapkamer(s). 

Geen klusser? Maak gebruik van het Sleutel Klaar Pakket
Een woning betrekken 
in de Gouden Eeuw zonder te hoeven klussen. Met het Sleutel Klaar Pakket is dat zo geregeld, geen geklus uw meubels kunnen er zo in. Het optionele Sleutel Klaar Pakket bevat wit spuitwerk op de wanden van begane grond en 1e verdieping, complete keuken inclusief apparatuur (meerdere kleuren mogelijk) en laminaatvloeren op begane grond en 1e verdieping (keuze uit diverse kleuren). 

Kenmerken eengezinswoningen A, B, C en D

 • Authentieke woningen met zowel dwars- als langskappen
 • Woningbreedte van ca. 5,4 m
 • Totaal woonoppervlak van ca. 120 m2
 • Extra diepe woonkamer en open keuken
 • Bouwnummers 1 en 23  hebben een gescheiden woon- en eetkamer
 • Entree met hal en trapopgang (zijentree bij bouwnummer 1 en 23)
 • 3 slaapkamers op de 1e verdieping
 • Badkamer met douche, 2e toilet, wastafel en optioneel een ligbad
 • Sanitair van Sphinx
 • Vaste trap naar zolder
 • Parkeerplaats op het binnenterrei

Omgeving

Vathorst De Laak
Kanaal De Laak is een grens tussen de provincies Utrecht en Gelderland. De Laak heeft zijn naam gegeven aan de nieuwbouwwijk 'De Laak' in Vathorst, waar het water een belangrijke rol speelt. De wijk wordt door kanaal de Laak met de Randmeren verbonden en is d...

Volledige omschrijving

Vathorst De Laak
Kanaal De Laak is een grens tussen de provincies Utrecht en Gelderland. De Laak heeft zijn naam gegeven aan de nieuwbouwwijk 'De Laak' in Vathorst, waar het water een belangrijke rol speelt. De wijk wordt door kanaal de Laak met de Randmeren verbonden en is daarom ontworpen als een moderne Zuiderzeestad. Vertakkingen van het kanaal vormen bevaarbare grachten en er komen haventjes en veel bruggen. Het merendeel van de huizen staat aan het water. De realisatie van De Laak 1 is afgerond, binnenkort start de verkoop van deelplan De Laak 2.

Centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid 
Vathorst ligt aan de noordoostzijde van Amersfoort, net ten noorden van de A1 en ten westen van de A28. Via de directe aansluitingen op deze snelwegen bent u met de auto snel in andere delen van het land. Ook zijn er frequente bus- en spoorverbindingen. Vanaf NS-station Vathorst bent u binnen 7 minuten op Amersfoort Centraal, snel op weg naar Zwolle en binnen een half uur op Utrecht Centraal. Snelle fietsroutes verbinden Vathorst met het historische (winkel)hart van Amersfoort en de prachtige omgeving.

Voorzieningen
In de wijk Vathorst zijn al veel voorzieningen zoals peuterspeelzalen, crèches, basisscholen en voortgezet onderwijs, medische zorg, een winkelcentrum, horecagelegenheden, een bibliotheek, een theater en sportaccommodaties. Diverse sportclubs en buurtverenigingen zijn al heel actief. Cultuurhuis De Kamers vormt de culturele en gezellige huiskamer van Vathorst. U kunt er terecht voor leuke theatervoorstellingen, concerten, cursussen en nog veel meer. 

Amersfoort
Amersfoort heeft een prachtige historische binnenstad. Het sfeervolle centrum wemelt van de winkels, er zijn tal van leuke cafés en terrasjes, mooie restaurants, pleinen en parken. Monumentale gebouwen langs fraaie singels en grachten, interessante musea, de befaamde Muurhuizen, de Koppelpoort en de Onze Lieve Vrouwetoren.

Inspirerende omgeving

Rondom Amersfoort liggen tal van schitterende natuur- en recreatiegebieden. Uw huis in Vathorst vormt straks de perfecte uitvalsbasis voor eindeloze wandelingen, fiets- en vaartochten. Wordt het een dagje strand langs de Randmeren, een dagje Spakenburg of Harderwijk, wandelen in de bossen van de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, het water op van de Loosdrechtse Plassen, de Eem en de Randmeren of een sportieve tocht door de polders van Flevoland en Arkemheem? 

Share |
Info
Kaart
Keuring
Aanmelden nieuwsbrief
Helaas, kunt u hier (nog) geen informatie aanvragen.
Wilt U op de hoogte worden gehouden, meld U dan aan voor de nieuwsbrief.
Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
E-mail
Meer woningen
Meer woningen