Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Waterdorp, Paal 15, Amersfoort Powered by Niki
Nieuwbouw:
Waterdorp, Paal 15, Amersfoort

Type: Koop
Plaats: Amersfoort
Aantal: 2
Soort: Rijwoning
Prijs: € 299.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Amersfoort
Info
De woningen van Paal 15 worden rond een groen binnenterrein gebouwd.  Dit wordt een hele chique straat. Je woont heel dicht bij de werf, waar ook een gezellige, kleinschalige horecagelegenheid komt.
Heb je interesse in een extra grote rijwoning, een tweekapper of een vrijstaand huis? Je vindt het hie...

Volledige omschrijving
De woningen van Paal 15 worden rond een groen binnenterrein gebouwd.  Dit wordt een hele chique straat. Je woont heel dicht bij de werf, waar ook een gezellige, kleinschalige horecagelegenheid komt.
Heb je interesse in een extra grote rijwoning, een tweekapper of een vrijstaand huis? Je vindt het hier allemaal.
De 32 duurzame nieuwbouwwoningen worden uitgerust met het huisbesturingssysteem SlimWonen. Daarmee heb je de mogelijkheid om je huis te besturen en te monitoren.
En wil je echt iets bijzonders? Laat dan je licht eens schijnen op de twee specials in dit plan. De School en De Boerderij zijn iconen die het dorp karakter geven.

Omgeving
In Paal 15 komt de School van Waterdorp. Een prachtig gebouw dat onder architectuur door Groosman architecten is ontworpen. Samen vormen de vier huizen een fraai geheel. De eenheid van het gebouw wordt versterkt door de tuinmuur en het schoolmuurtje aan de straat en de voortuinen die met gebakken klinkers ...

Volledige omschrijving
In Paal 15 komt de School van Waterdorp. Een prachtig gebouw dat onder architectuur door Groosman architecten is ontworpen. Samen vormen de vier huizen een fraai geheel. De eenheid van het gebouw wordt versterkt door de tuinmuur en het schoolmuurtje aan de straat en de voortuinen die met gebakken klinkers worden bestraat. Dit alsof het een schoolplein is, waar je kunt genieten van de zon. De achtertuinen kunnen als één grote gezamenlijk ruimte ingericht worden. De keuze is uiteraard aan de toekomstige bewoners. Er is een privacyscherm, om op het gemak in de eigen tuin te zitten.

Niet alleen het gebouw als geheel is bijzonder. Ook achter de gevels gaat een verrassing schuil. Door de breedte van maar liefst 6.90 meter zijn er allerlei indelingen mogelijk. Slapen en baden op de begane grond kan, maar je kunt hier ook heel goed een werkruimte realiseren of een geweldig leefkeuken maken. De grote ramen en de verdiepingshoogte van meer dan 3 meter zorgen ervoor dat het huis prachtig verlicht is.

De huizen op bouwnummer 79, 80 en 81 hebben op de 1 e verdieping 2 slaapkamers met dakkapel en een badkamer die verlicht wordt door een dakraam. Het huis op de hoek heeft 2 ruimere slaapkamers op de verdieping en als extra is er op de 2e verdieping een torenkamer. Hier kun je echt wat bijzonders van maken.

Share |
Meer woningen
Meer woningen