Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Waterdorp, Paal 15, Amersfoort Powered by Niki
Nieuwbouw:
Waterdorp, Paal 15, Amersfoort

Type: Koop
Plaats: Amersfoort
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 336.250 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Amersfoort
Info
De woningen van Paal 15 worden rond een groen binnenterrein gebouwd.  Dit wordt een hele chique straat. Je woont heel dicht bij de werf, waar ook een gezellige, kleinschalige horecagelegenheid komt.
Heb je interesse in een extra grote rijwoning, een tweekapper of een vrijstaand huis? Je vindt het hie...

Volledige omschrijving
De woningen van Paal 15 worden rond een groen binnenterrein gebouwd.  Dit wordt een hele chique straat. Je woont heel dicht bij de werf, waar ook een gezellige, kleinschalige horecagelegenheid komt.
Heb je interesse in een extra grote rijwoning, een tweekapper of een vrijstaand huis? Je vindt het hier allemaal.
De 32 duurzame nieuwbouwwoningen worden uitgerust met het huisbesturingssysteem SlimWonen. Daarmee heb je de mogelijkheid om je huis te besturen en te monitoren.
En wil je echt iets bijzonders? Laat dan je licht eens schijnen op de twee specials in dit plan. De School en De Boerderij zijn iconen die het dorp karakter geven.

Omgeving
Naast de tussenwoning van type A, tref je straks deze mooie hoekwoningen. Opnieuw weer één in het roodpaars en de ander in het wit, ontworpen door Groosman. Met een breedte van 5.70 meter zijn deze hoekwoningen net een slagje breder dan type A. Daarbij heeft bouwnummer 78 een raam in de zijgevel op de bega...

Volledige omschrijving
Naast de tussenwoning van type A, tref je straks deze mooie hoekwoningen. Opnieuw weer één in het roodpaars en de ander in het wit, ontworpen door Groosman. Met een breedte van 5.70 meter zijn deze hoekwoningen net een slagje breder dan type A. Daarbij heeft bouwnummer 78 een raam in de zijgevel op de begane grond. Verder is de indeling gelijk. Door de ruimte, ligging nabij de Brink en de enorm grote tuinen is dit echt een heel fijn huis voor een gezin met jonge kinderen. Wat kunnen ze hier heer - lijk vrij opgroeien. Heb je trouwens gezien dat je het huis nog op allerlei manie - ren aan kunt passen aan jouw gezin en leefstijl? Een uitbouw kan, maar ook een dakkapel of een andere indeling behoort tot de mogelijkheden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen