Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Laakse Kaap, Amersfoort Powered by Niki
Nieuwbouw:
Laakse Kaap, Amersfoort

Type: Koop
Plaats: Amersfoort
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 618.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Amersfoort
Info
Grachtenstad De Laak kent een diversiteit aan 'wooneilanden' en 'De Laakse Kaap' maakt hier deel van uit. Hier worden statige grachtenpanden gerealiseerd, met zicht op brede waterpartijen en aangrenzende grachtengevels. 

In 'De Laakse Kaap' onderscheiden we een aantal woo...

Volledige omschrijving
Grachtenstad De Laak kent een diversiteit aan 'wooneilanden' en 'De Laakse Kaap' maakt hier deel van uit. Hier worden statige grachtenpanden gerealiseerd, met zicht op brede waterpartijen en aangrenzende grachtengevels. 

In 'De Laakse Kaap' onderscheiden we een aantal woonsferen, zoals Kaap De Goede Hoop, Kaap York en Kaap Hoorn. De royale panden bestaan uit drie woonlagen met een optie tot opbouw. 

Er zijn diverse type woningen met allemaal inventieve parkeeroplossingen. De meeste woningen hebben 2 opstelplaatsen voor het parkeren. De statige voorgevels zijn gelegen op de erfgrens en door deze stedenbouwkundige aanpak zijn er bij de diverse woningtypes riante terrassen aan de achterzijde van de woning gecreëerd. Daardoor ontstaan er ruime achtertuinen, die lager zijn aangelegen waardoor u een prachtig overzicht op uw tuin heeft. 

Deze tuinen leveren een hofjesmatige opbouw, waardoor een ongekend beschermd en prettig gevoel van privacy gegarandeerd wordt, mede door de omzoming van groene hagen. 

De Laakse Kaap zal de rijke historie ten tijden van de V.O.C. weer doen herleven. Ook toen verrezen in de grachtensteden de schitterende grachtenpanden van Rederijen, Kooplui, Handelslieden, Gilden en Kunstenaars. De avontuurlijke overzeese reizen brachten in die tijd roem en welvaart. De herinnering leeft voort in Deelplan 22 van De Laak. Beleef in De Laakse Kaap deze historische monumenten, vormgegeven in een moderne 21ste eeuw ontwikkelde Grachtenstad. 

Kortom; 'De Zoektocht Voltooid' 


Dit project is deelnemer van de Koperswijzer.nl

Omgeving
Muidenkade 24 Amersfoort 

Deze leuke terraswoning is de laatste op de kade en is daardoor drie meter dieper dan de andere huizen in de rij. De woonkamer en de slaapkamers zijn daardoor heerlijk groot! Ook de werkkamer op de begane grond is groot genoeg om er bijvoorbeeld een kleine praktijk...

Volledige omschrijving
Muidenkade 24 Amersfoort 

Deze leuke terraswoning is de laatste op de kade en is daardoor drie meter dieper dan de andere huizen in de rij. De woonkamer en de slaapkamers zijn daardoor heerlijk groot! Ook de werkkamer op de begane grond is groot genoeg om er bijvoorbeeld een kleine praktijk te vestigen. Het huis heeft een grote carport (35 m2) onder het huis voor twee auto’s. 

Indeling: 
Zowel via de voor- als de achterdeur kom je binnen in de hal. Daar is ook de ruime inpandige berging (9 m2) met buitendeur en de mooie werkkamer (14 m2) met uitzicht op de gracht. 

Eerste etage: vorstelijke woonkamer annex open keuken van samen maar liefst 68 m2 met twee dubbele deuren naar het terras, overloop, toilet. 

Tweede etage: overloop, drie grote slaapkamers (8, 16 en 18m2), badkamer, ingericht met ligbad, inloopdouche en twee wastafels, apart toilet. 


Bijzonderheden 
• Het huis is uitgerust met net sanitair en verder nog niet afgewerkt. Houd er rekening mee dat je nog een keuken en wand- en vloerafwerking moet aanbrengen. 
• Dit huis heeft een praktijk/spreekkamer op de begane grond. 
• Ligging direct aan de gracht, aan een blok met afgesloten binnenterrein. 
• De vele verschillende typen woningen zorgen voor een gemêleerd stads bewonerspubliek. 
• De wijk De Laak in het nieuwe stadsdeel Vathorst ligt direct aan de rand van de stad, met het prachtige polderlandschap naar de randmeren aan je voeten. Fietsen, hardlopen, varen op de Laak, je doet het allemaal direct vanuit je huis. 
• Het nieuwe winkelcentrum en NS-station liggen vlakbij. Scholen en allerlei medische, recreatieve en andere voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. 
• Het huis is uiteraard gebouwd volgens de laatste technische en isolatie-eisen. 
• Woonoppervlak maar liefst 187,5 m2, carport onder het huis (35 m2), geschikt voor twee auto’s. 

Vraagprijs: € 334.500,- v.o.n.

Share |
Meer woningen
Meer woningen