Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:BLOOM, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
BLOOM, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 6
Soort: Appartement
Prijs: € 300.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Wil je het laatste nieuws over renovatieproject BLOOM ontvangen? Schrijf je dan in als belangstellende via de .

Fijne startersappartementen, riante dubbele bovenwoningen en dubbele casco benedenwoningen. Allemaal met een balkon, terras of tuin. Keuze genoeg in renovatieproject BLOOM,...

Volledige omschrijving
Wil je het laatste nieuws over renovatieproject BLOOM ontvangen? Schrijf je dan in als belangstellende via de .

Fijne startersappartementen, riante dubbele bovenwoningen en dubbele casco benedenwoningen. Allemaal met een balkon, terras of tuin. Keuze genoeg in renovatieproject BLOOM, een indrukwekkend gebouw uit de jaren twintig in de wijk Bos en Lommer in Amsterdam West. BLOOM krijgt circa 150 koopwoningen voor starters en gezinnen. Fase 1 bestaande uit 31 appartementen is uitverkocht.

Omgeving
Praktische 3-kamer woning met balkon. Vloeroppervlak van ca. 52 m2.
Vraagprijs € 300.000 k.k.

Volledig gerenoveerd
Behalve de casco dubbele benedenwoningen, zijn de woningen volledig gerenoveerd. Ze zijn efficiënt ingedeeld en worden opgeleverd met complete badkamer en toilet. Je moet...

Volledige omschrijving
Praktische 3-kamer woning met balkon. Vloeroppervlak van ca. 52 m2.
Vraagprijs € 300.000 k.k.

Volledig gerenoveerd
Behalve de casco dubbele benedenwoningen, zijn de woningen volledig gerenoveerd. Ze zijn efficiënt ingedeeld en worden opgeleverd met complete badkamer en toilet. Je moet zelf nog de keuken, wanden en vloer doen. Hierdoor kan je nog een eigen draai aan de woning geven. Jouw eigen huis wordt dan écht  jouw thuis.
De 2- en 3 kamer woningen zijn geschikt voor singles en jonge stellen en de dubbele bovenwoningen zijn geschikt voor gezinnen.
 
Casco woningen
De dubbele benedenwoningen worden volledig casco verkocht. Dit houdt in dat je zelf aan de slag mag. Je kunt je eigen indeling bepalen en geheel naar eigen smaak afwerken. Je moet hierbij wel rekening houden met de aanwezige wanden in de woning.
Mede door de zeer riante tuin zijn de woningen uitermate geschikt voor gezinnen.
 
De buurt ….
BLOOM is beschut gelegen in een rustige populaire buurt bij de Rijpgracht en de Willem de Zwijgerlaan met leuke winkels, cafeetjes en ook de markt. Er komen steeds meer voorzieningen bij. Dit stadsdeel is ‘gespot’ door bewoners en ondernemers, en dat merk je!

Share |
Meer woningen
Meer woningen