Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Banneplein blok 2 en 4, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Banneplein blok 2 en 4, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 6
Soort: Rijwoning
Prijs: € 389.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Banneplein – de eengezinswoningen in blok 2 en 4
Na de succesvolle verkoop van de studio’s en appartementen in blok 1 en 3a en 3b start in januari 2018 hiervan de bouw.
Zeer binnenkort start ook de verkoop van de 26 bijzondere eengezinswoningen in blok 2 (13) en blok 4 (13).
De woningen zijn...

Volledige omschrijving
Banneplein – de eengezinswoningen in blok 2 en 4
Na de succesvolle verkoop van de studio’s en appartementen in blok 1 en 3a en 3b start in januari 2018 hiervan de bouw.
Zeer binnenkort start ook de verkoop van de 26 bijzondere eengezinswoningen in blok 2 (13) en blok 4 (13).
De woningen zijn om meerdere redenen bijzonder te noemen. De woningen worden gerealiseerd in het talud dat de hoger gelegen IJdoornlaan scheidt van het circa 3 meter lager gelegen Banneplein. Dit betekent dat een deel van de woningen haar voordeur heeft aan het Banneplein en een ander deel aan de zijde van de IJdoornlaan. De ruimte achter de woningen is ingericht als een overdekte stallinggarage die vanaf het Banneplein toegankelijk is (6 woningen beschikken standaard over 2 parkeerplaatsen en 7 woningen over 1 parkeerplaats). Op het dak van de stallinggarage bevindt zich in de meeste gevallen de, vanuit de woonkamer van elke woning bereikbare, privé-dektuin. De dektuin wordt standaard voorzien van een groene erfscheiding. De woonkamer van de woningen aan het Banneplein bevindt zich op de eerste verdieping terwijl de woonkamer van de woningen aan de IJdoornlaan zich bevinden op de begane grond. De woningen zijn niet alleen toegankelijk via de voordeur maar kunnen ook betreden worden via de ‘achterdeur’ in de stallinggarage.
Deze woningen worden aangeboden inclusief 1 danwel 2 parkeerplaatsen in de stallinggarage. Ten gunste  van deze stallinggarage wordt een Vereniging van Eigenaars opgericht waaraan maandelijks servicekosten verschuldigd zijn.  
De woningen worden standaard aangeboden met vloerverwarming, een fraaie keuken met diverse apparatuur. Daarnaast worden de sanitaire ruimtes voorzien van een mooi pakket aan tegelwerk en sanitair (Villeroy & Boch). De woningen worden aangesloten op het netwerk van stadsverwarming en worden bovendien voorzien van een aantal zonnepanelen. Uiteraard wordt de mogelijkheid geboden af te wijken van de gemaakte keuzes danwel keuzes te maken op het gebied van bijvoorbeeld het vergroten van de slaapkamer of toevoegen van een extra badkamer. Het is zelfs mogelijk de woning te laten voorzien van een complete wand- en/of vloer-afwerking. Bij de verkoop van de woning zal een lijst van mogelijkheden tot uw beschikking zijn.


Omgeving
Van dit type worden 6 woningen aangeboden. Deze woningen bevinden zich op het niveau van de IJdoornlaan. De gebruiksoppervlakte (exclusief de berging) is circa 108 m2. Via de entree aan de IJdoornlaan bereikt u de begane grond waar zich het toilet, de open keuken en de zonnige en dektuin-gerichte woonkamer...

Volledige omschrijving
Van dit type worden 6 woningen aangeboden. Deze woningen bevinden zich op het niveau van de IJdoornlaan. De gebruiksoppervlakte (exclusief de berging) is circa 108 m2. Via de entree aan de IJdoornlaan bereikt u de begane grond waar zich het toilet, de open keuken en de zonnige en dektuin-gerichte woonkamer bevinden. De dektuin heeft een grootte van circa 20 m2. Vanuit de woonkamer is de onder de woning gelegen, vanuit de stallinggarage bereikbare berging van maar zo’n 12 m2 te vinden. Op de eerste verdieping bevinden zich de drie slaapkamers alsook de badkamer en het separate tweede toilet. De tweede verdieping biedt ruimte aan de vierde slaapkamer.

Deze woningen worden aangeboden inclusief 1 parkeerplaats in de stallinggarage. Ten gunste  van deze stallinggarage wordt een Vereniging van Eigenaars opgericht waaraan maandelijks servicekosten verschuldigd zijn.  
De woningen worden standaard aangeboden met vloerverwarming, een fraaie keuken met diverse apparatuur. Daarnaast worden de sanitaire ruimtes voorzien van een mooi pakket aan tegelwerk en sanitair (Villeroy & Boch). De woningen worden aangesloten op het netwerk van stadsverwarming en worden bovendien voorzien van een aantal zonnepanelen. Uiteraard wordt de mogelijkheid geboden af te wijken van de gemaakte keuzes danwel keuzes te maken op het gebied van bijvoorbeeld het vergroten van de slaapkamer of creatie van een extra terras op de tweede verdieping. Het is zelfs mogelijk de woning te laten voorzien van een complete wand- en/of vloer-afwerking. Bij de verkoop van de woning zal een lijst van mogelijkheden tot uw beschikking zijn.
De VON-prijzen zijn bedragen o.b.v. afgekochte erfpacht gedurende 50 jaar en zijn inclusief de aankoop van 1 parkeerplaats in de stallinggarage.

Share |
Meer woningen
Meer woningen