Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Cruquiuswerf, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Cruquiuswerf, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 39
Soort: Appartement
Prijs: € 310.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Cruquiuswerf

Het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied...
Cruquiuswerf is het laatste, wat vergeten schiereiland in het rijtje KNSM-eiland, Sporenburg, Borneo-eiland. Ooit was dit een bonkig industrie-havengebied, nu een fantastische plek om te...

Volledige omschrijving
Cruquiuswerf

Het laatste schiereiland van het Oostelijk Havengebied...
Cruquiuswerf is het laatste, wat vergeten schiereiland in het rijtje KNSM-eiland, Sporenburg, Borneo-eiland. Ooit was dit een bonkig industrie-havengebied, nu een fantastische plek om te wonen. De uitzichten over het water zijn fenomenaal. Er wordt gezwommen en gevaren, geluncht en geflaneerd, gefeest en gemijmerd... je zit hier maar 10 minuten van het centrum en toch is het hier super rustig wonen omdat er op de schiereilanden geen doorgaand verkeer is. Al die voordelen - het weidse water, de nabijheid van stad (aan de ene kant), Ringweg (aan de andere) en de rust van een schiereiland - die vind je op Cruquiuseiland. 

Fijne mix van water, beton, boten en elegante architectuur.
Je moet nog een beetje door je oogharen heenkijken, op dit voormalige industrie-eiland, maar je ziet al de contouren van een supergave woon-werkplek. Je vindt er monumentale industriële gebouwen en nieuwe kantoor-hubs, prachtige woongebouwen (in aanbouw), de vergeten wijnsilo's van een voormalige wijnimporteur, een lief gebouwtje uit onze historische West-Indië tijd (het Insulindehuisje), maar ook de rauwe fabriekspanden - zoals de voormalig verffabriek naast Cruquiuswerf, die wordt verbouwd tot creatieve hotspot. Deze mengelmoes van oude industrie en nieuwe elegante architectuur is wat het eiland zo mooi maakt. Met in het hart van het eiland, daar waar het water 'de hoek om' gaat: Cruquiuswerf.
Wonen in Amsterdam Oost op een geweldige locatie! Alle nieuwbouw huizen en appartementen in cruquiuswerf hebben een geweldig uitzicht op de kade en het water rondom. Daarnaast is er ruimte voor cappuccino-cafeetjes, galeries, ateliers en andere stadse zaakjes die het leven leuk maken. Mis het niet!

Omgeving
In Cruquiuswerf komen 39 Urban Apartments in de categorie 40 - 55 m². Hier woon je op een fantastische locatie met de reuring van het gezellige Amsterdam-Oost om de hoek. 

Er zijn elf verschillende types van de Urban Apartments  40 - 55 m² hierdoor is de indeling per type verschillend. De meeste...

Volledige omschrijving
In Cruquiuswerf komen 39 Urban Apartments in de categorie 40 - 55 m². Hier woon je op een fantastische locatie met de reuring van het gezellige Amsterdam-Oost om de hoek. 

Er zijn elf verschillende types van de Urban Apartments  40 - 55 m² hierdoor is de indeling per type verschillend. De meeste mét eigen buitenruimte met vrij uitzicht op het groene binnengebied.
 
  • Urban Apartment oppervlakte 40 tot 55 m²
  • Tweekamerappartement
  • Buitenruimte: geen – 6 m²
  • Type buitenruimte: loggia of balkon
  • Bruynzeel keuken
  • Badkamer en separaat toilet
  • Vloerverwarming door middel van een warmtepomp: lekker koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Gasloos, dus milieuvriendelijk
  • Er zijn verschillende woningtypes en plattegronden binnen deze categorie
  • Het is mogelijk om de indeling van het appartement aan te passen aan jouw woonwensen
De Urban Apartments bevinden zich in de gebouwen C, E, F en I.

De VO.N.-prijzen zijn o.b.v. jaarlijkse erfpachtcanon.

Ter inspiratie vind je twee uitgewerkte en ingerichte plattegronden binnen deze categorie Urban Apartments. De maatvoering is indicatief en kan aan kleine afwijkingen onderhevig zijn. Alle technische plattegronden van de Urban Apartments 40 - 55 m² vind je op de website onder documentatie of als je op het bouwnummer klikt voor meer informatie.

Share |
Meer woningen
Meer woningen