Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Brouwerij, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Brouwerij, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 4
Soort: Appartement
Prijs: € 238.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Leven in de BrouwerIJ!
Duurzaam wonen op het Zeeburgereiland
Je komt er tot rust als dat nodig is, en je geniet er van alle pluspunten van het mooie stadse leven, én natuurlijk van nieuwbouw: Leven in de Brouwerij, op het centraal gelegen Zeeburgereiland in Amste...

Volledige omschrijving
Leven in de BrouwerIJ!
Duurzaam wonen op het Zeeburgereiland
Je komt er tot rust als dat nodig is, en je geniet er van alle pluspunten van het mooie stadse leven, én natuurlijk van nieuwbouw: Leven in de Brouwerij, op het centraal gelegen Zeeburgereiland in Amsterdam. Een dynamische plek waar ideeën borrelen, carrière wordt gemaakt, vriendschappen en liefdes ontluiken. Kortom, Leven in ‘De BrouwerIJ’. Het wordt een thuis voor zowel jong als oud! Het project is verdeeld over vijf verschillende gebouwen met koop- en huurwoningen. Het mooiste gebouw van de Brouwerij, ‘De Kroon’ genaamd, is in verkoop. Het doet zijn naam alle eer aan, want het is met recht ‘de kroon’ op het plan!
De Kroon
Of je nu lager wilt wonen met een ruim terras aan de binnentuin of juist hoog met een zonnig balkon: de Kroon biedt het. Het gebouw bestaat straks uit 7 verdiepingen met totaal 98 appartementen. Het merendeel van de woningen zijn zeer comfortabele driekamerappartementen met een woonoppervlak van circa 67 m2. Ook zijn er enkele woningen van een maatje meer: ruime vierkamerappartementen van rond de 100 m2.
Prachtig wonen
Één ding hebben alle woningen in Leven in de BrouwerIJ gemeen: ze kennen in de basis al een prachtige afwerking compleet met keuken, badkamer, toilet en ze krijgen allemaal vloerverwarming en een tuin of balkon. Ook is er een grote binnentuin in het hart van de BrouwerIJ, van zo’n 500 vierkante meter. Die binnentuin komt boven op de parkeergarage op de begane grond. Hier bevinden zich ook de privétuinen van de woningen die grenzen aan de eerste verdieping.
Duurzaamheid
Wonen in De Kroon is 100 % klimaatneutraal duurzaam leven in een milieuvriendelijke woning. De woningen in De Brouwerij zijn zeer duurzaam en energiezuinig. Alle woningen hebben een EPC (Energie Prestatie Coëfficiënt) van -0,059. Hoe lager de EPC, hoe lager het energieverbruik van de woning. Het betreft hier de energie die nodig is voor het verwarmen en ventileren van uw huis. Daarnaast is het gebouw voorzien van zonnepanelen die ook volop bijdragen aan energiebewust en –zuinig wonen. Naast deze voordelen, zorgt een energiezuinige woning voor een hogere leencapaciteit en een lagere hypotheekrente.
Betaalbaar
Kopen van een comfortabel driekamerappartement in De Kroon is al mogelijk vanaf € 234.000,-. De grotere vierkamerwoningen kennen een koopsom vanaf € 298.000,-. Deze v.o.n.-prijzen zijn exclusief service- en erfpachtkosten. Met een lage hypotheekrente en de stijgende huurprijzen kan het aantrekkelijk zijn om nu een appartement in De Kroon te kopen. Hier wonen is al mogelijk vanaf een kleine € 900 per maand. Ook de erfpachtbetaling is naar keuze: betaal je per jaar, zet je het bedrag voor b.v. 10 jaar vast of koop je het in één keer af. Je auto bij de hand? In de parkeergarage op de begane grond zijn privé parkeerplaatsen te koop (zolang de voorraad strekt!). De koopsom per plaats is € 25.000 v.o.n. (exclusief erfpacht en servicekosten).
Ideale plek: tram voor de deur
Het Zeeburgereiland is hard op weg een groene en levendige stadswijk te worden, binnen de ring, aan het IJ en dicht bij alle voorzieningen die het stadscentrum te bieden heeft. Leven in de Brouwerij komt op een ideale plek in deze Sportheldenbuurt. De nieuwe Urban Sport Zone is op loopafstand, de tram naar het Centraal Station stopt praktisch voor de deur en met de auto zit je in binnen 3 minuten op de A10. Ook veel hotspots zijn op loop- en fietsafstand bereikbaar, zoals het fraaie Flevopark en dierentuin Artis.

Omgeving
TYPE R5, appartement met ruim balkon, inclusief keuken, sanitair, tegelwerk, eigen (fietsen)berging, vloerverwarming en koeling.

Share |
Meer woningen
Meer woningen