Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Dubbelink, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Dubbelink, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 20
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 105.800 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Bent u op zoek naar een nieuwe woning maar hebt u nog niet het huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Houdt u van een rustige en groene omgeving met de levendigheid van de stad binnen handbereik? Dan is Dubbelink de ideale plek om uw eigen huis te bouwen!

Over de buurtVenserpolder is een voor...

Volledige omschrijving
Bent u op zoek naar een nieuwe woning maar hebt u nog niet het huis gevonden dat aansluit bij uw wensen? Houdt u van een rustige en groene omgeving met de levendigheid van de stad binnen handbereik? Dan is Dubbelink de ideale plek om uw eigen huis te bouwen!

Over de buurtVenserpolder is een voormalige polder tussen station Duivendrecht en de metrostations Strandvliet en Venserpolder. In de 17e eeuw werd het drassige Venserpolder drooggelegd voor woningbouw en veeteelt. Deze veeteelt voorzag de stad Amsterdam van voedsel. In de jaren ‘80 werd de huidige woonwijk Venserpolder aangelegd. Delen van de wijk worden door waterpartijen van elkaar gescheiden en door voetgangers- en fietsersbruggen met elkaar verbonden. In deze buurt bevindt zich ook een locatie voor enkele woonwagens. De straten in Venserpolder zijn vernoemd naar bekende schrijvers zoals Brecht, Dickens, Andersen en Charlotte Brontë.

Omgeving
In Dubbelink zijn 20 zelfbouwkavels voor rijtjeswoningen uitgegeven. Ze zijn gegroepeerd rond autovrije, groene openbare ruimten en sluiten aan op de aangrenzende woonbuurt. Aan de voorzijde is een autovrije, groene openbare ruimte voorzien, met haaks daarop de 2 overige blokken.  Het oostelijke blok ligt ...

Volledige omschrijving
In Dubbelink zijn 20 zelfbouwkavels voor rijtjeswoningen uitgegeven. Ze zijn gegroepeerd rond autovrije, groene openbare ruimten en sluiten aan op de aangrenzende woonbuurt. Aan de voorzijde is een autovrije, groene openbare ruimte voorzien, met haaks daarop de 2 overige blokken.  Het oostelijke blok ligt in het verlengde van de woningen aan de Marguerite Yourcenarstraat.  In dit blok is een kavel beschikbaar gekomen, kavel 5.

Aantal kavels
20, waarvan 1 beschikbaar
Oppervlakte kavels
134 m2, breedte: 6.0 m, diepte: 22.3 m
Maximaal bruto vloeroppervlak
Bij 3 bouwlagen: 162 m2
Bij 2 bouwlagen: 108 m2
Kavelprijs (o.b.v. eeuwigdurende erfpacht)
Afkoopsom (excl. BTW): € 105.800,- of jaarlijkse canon: € 2.529,-
BTW 21 %: € 22.218,-
Aantal woningen per kavel
Maximaal 1
Niet-woonfunctie mogelijk
Praktijk of vrije beroepsuitoefening aan huis tot maximaal 30% van het bruto vloeroppervlak per woning.
Start inschrijving
4 juli 2019 - 2 september 2019 17 uur
Start bouw mogelijk vanaf
Na verleende omgevingsvergunning
Stadsdeel
Zuidoost
Contactinformatie

Share |
Meer woningen
Meer woningen