Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Entreegebied, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Entreegebied, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 5
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 218.480 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Het Entreegebied ligt in het oostelijk deel van Amsterdam Noord, in de Waterlandpleinbuurt, langs de IJdoornlaan en de Zuiderzeeweg. Afgelopen jaren zijn er veel nieuwe woningen en voorzieningen gebouwd, waaronder een nieuw winkelcentrum op het Waterlandplein, een wijkcentrum met bibliotheek en 2 nieuwe br...

Volledige omschrijving
Het Entreegebied ligt in het oostelijk deel van Amsterdam Noord, in de Waterlandpleinbuurt, langs de IJdoornlaan en de Zuiderzeeweg. Afgelopen jaren zijn er veel nieuwe woningen en voorzieningen gebouwd, waaronder een nieuw winkelcentrum op het Waterlandplein, een wijkcentrum met bibliotheek en 2 nieuwe brede scholen. Ook is de openbare ruimte op veel plekken vernieuwd waaronder de vernieuwing van het park de Groene Zoom, dat centraal in de wijk ligt.

Omgeving
In totaal zijn er 55 eengezinswoningen in de zelfbouw gepland, waarvan 41 aaneengesloten herenhuizen en 14 vrijstaande villa’s. Er zijn inmiddels 50 kavels in erfpacht uitgegeven. De overige 5 kavels worden nu aangeboden, waarvan 4 aaneengesloten herenhuizen en 1 vrijstaande villa. De positie van de villa ...

Volledige omschrijving
In totaal zijn er 55 eengezinswoningen in de zelfbouw gepland, waarvan 41 aaneengesloten herenhuizen en 14 vrijstaande villa’s. Er zijn inmiddels 50 kavels in erfpacht uitgegeven. De overige 5 kavels worden nu aangeboden, waarvan 4 aaneengesloten herenhuizen en 1 vrijstaande villa. De positie van de villa op de kavel kan voor een groot deel naar eigen inzicht gekozen worden. De kavel heeft een oppervlakte van 230 m2 en een bouwvolume vanaf 162 m2 meter bruto-vloeroppervlakte. U kunt hier maximaal 3 lagen bouwen.

De aaneengesloten herenhuizen hebben een kaveloppervlakte vanaf 110,5m2 en een bouwvolume vanaf 224m2 meter bruto-vloeroppervlakte. Hier moeten 4 bouwlagen gerealiseerd worden. Enkele kavels kunnen gesplitst worden in twee appartementsrechten. Alle kavels beschikken over een grote tuin. 



Aantal kavels
5
Oppervlakte kavels
Vanaf 110m2-230m2
Maximaal bruto vloeroppervlak
162-227m2
Kavelprijzen (afkoop erfpacht)
Vanaf €218.480 tot €282.074 excl. BTW (Aan de prijzen en genoemde oppervlakten kunnen geen rechten worden verleend.)
Aantal woningen per kavel
Bij de rijwoningen is splitsing in 2 appartementsrechten mogelijk.
Niet-woonfunctie mogelijk
Tot maximaal 40% van het vloeroppervlak van het hoofdgebouw van de woning kan gebruikt worden ten dienste van aan-huis-gebonden-beroep en kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten.
Start inschrijving
29 oktober 2016. 
Let op! Voor Samen in het klein dient u gezamenlijk in te schrijven met de huishoudens met wie u wilt bouwen. 
Start bouw mogelijk vanaf 
Medio 2018
Erfpacht
Ja

Share |
Meer woningen
Meer woningen