Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:HAUT, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
HAUT, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 3
Soort: Appartement
Prijs: € 1.450.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
De locatie: echt Amsterdams. Het uitzicht: werelds. HAUT wordt het nieuwe icoon aan de Amstel. Het 73 meter hoge gebouw is straks de hoogste houten woontoren van Nederland. Uniek in architectuur en uitzonderlijk in duurzaamheid. Bovendien kleinschalig van opzet. Elke verdieping telt maximaal drie woningen....

Volledige omschrijving
De locatie: echt Amsterdams. Het uitzicht: werelds. HAUT wordt het nieuwe icoon aan de Amstel. Het 73 meter hoge gebouw is straks de hoogste houten woontoren van Nederland. Uniek in architectuur en uitzonderlijk in duurzaamheid. Bovendien kleinschalig van opzet. Elke verdieping telt maximaal drie woningen. Zo combineert HAUT een duurzaam ontwerp met ongekend wooncomfort.

De verkoop van fase 1 die in juni 2018 is gestart, is succesvol afgerond. Diverse enthousiaste kopers hebben voor een appartement in HAUT gekozen. Vanwege het geweldige uitzicht, het duurzame concept, de grote glaspartijen en de grote variatie in woningtypen.

De verkoop van Fase 2 is gestart op 15 september 2018. Het merendeel van de woningen van Fase 2 is op dit moment ‘in optie’. Heeft u ook interesse in een woning van Fase 2? Maak  een profiel aan en geef aan in welke woning u interesse heeft, dan nemen wij contact met u op. Of u kiest ervoor om zelf even contact op te nemen met makelaar Broersma Nieuwbouw via .

Omgeving
Op de eerste en tweede verdieping zijn slechts drie zogenaamde Terras Appartementen te koop. Deze woningen zijn uniek door hun grote terrassen aan de daktuin en verschillen in woonoppervlakte van ca. 90 m2 tot 200 m2.

Share |
Meer woningen
Meer woningen