Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hof van Spartaan Appartementen fase 2, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hof van Spartaan Appartementen fase 2, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 10
Soort: Appartement
Prijs: € 277.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Wonen in Laan van Spartaan Laan van Spartaan is een nieuwe, frisse woonwijk in Amsterdam-West met een 21ste eeuws en stads-sportief karakter. Laan van Spartaan ligt maar nét buiten de Ringweg A10 en dus vlakbij de gonzende binnenstad van Amsterdam. Met 10 minuten fietsen ben je op de Dam! ...

Volledige omschrijving
Wonen in Laan van Spartaan Laan van Spartaan is een nieuwe, frisse woonwijk in Amsterdam-West met een 21ste eeuws en stads-sportief karakter. Laan van Spartaan ligt maar nét buiten de Ringweg A10 en dus vlakbij de gonzende binnenstad van Amsterdam. Met 10 minuten fietsen ben je op de Dam!  

Sportief en groen 
In de nieuwe stadswijk Laan van Spartaan woon je midden tussen de sportvelden, aan de Erasmusgracht en net buiten de Ring richting de Sloterplas. Het is een bijzondere woonbuurt met een mooie mix van wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport. Ondernemers, studenten en (top-)sporters vinden hier hun plek. Maar ook starters, senioren en gezinnen.

Omgeving
In Fase 2 van Hof van Spartaan komen 10 studio's met een woonoppervlakte variërend van circa 45 tot 47m2 in het aanbod. In blok 3 bevindt zich op iedere verdieping 1 studio. De studio op de 1e verdieping heeft een zeer ruim terras op het binnendek, grenzend aan de binnentuin. In blok 4 komen er op de 7...

Volledige omschrijving
In Fase 2 van Hof van Spartaan komen 10 studio's met een woonoppervlakte variërend van circa 45 tot 47m2 in het aanbod. In blok 3 bevindt zich op iedere verdieping 1 studio. De studio op de 1e verdieping heeft een zeer ruim terras op het binnendek, grenzend aan de binnentuin. In blok 4 komen er op de 7e en 8e verdieping nog 2 studio's, waarvan de woning op de 7e etage een berging in de kelder heeft. 

Ook de studio's zijn allemaal voorzien van vloerverwarming en worden inclusief badkamer met tegelwerk en sanitair opgeleverd. Er zit geen parkeerplaats bij de studio's. Deze kunnen los worden aangekocht.

Share |
Meer woningen
Meer woningen