Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Houthaven, Kopblok, Amsterdam, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Houthaven, Kopblok, Amsterdam, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 4
Soort: Geschakeld
Prijs: € 75.127 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info

Wilt u straks de levendigheid van het IJ vanuit uw eigen woonkamer ervaren?
In Kopblok Houthaven kan het straks! Letterlijk op de rand van het IJ verrijst de komende jaren deze prachtige nieuwbouwlocatie. Met appartementen en stadswoningen in veel soorten en mat...

Volledige omschrijving

Wilt u straks de levendigheid van het IJ vanuit uw eigen woonkamer ervaren?
In Kopblok Houthaven kan het straks! Letterlijk op de rand van het IJ verrijst de komende jaren deze prachtige nieuwbouwlocatie. Met appartementen en stadswoningen in veel soorten en maten, van compact appartement tot grote penthouses en kadewoningen.

Met een fantastisch zicht over het IJ. Stap straks de deur uit en slenter langs de boten in de haven. Ruik de bijna zilte lucht van de haven en het IJ op wat misschien wel de mooiste nieuwbouwlocatie van Amsterdam is!

Kopblok Houthaven
Kopblok Houthaven ligt direct aan het IJ en sluit aan op Blok 0, waar inmiddels volop gebouwd wordt. Kopblok Houthaven wordt ontwikkelt in 3 fasen en bestaat uit 6 verschillende gebouwen. In fase 1 komt het Bruggebouw, het Pleingebouw en de eerste Kadewoningen in verkoop, gevolgd door het Hofgebouw en de 2e serie Kadewoningen in fase 2. Het sluitstuk is het Kopgebouw, dat bijna in het IJ gaat steken. En met een adembenemend uitzicht over het water rondom.


Fase 1 Bruggebouw, Pleingebouw en Kadewoningen (in verkoop 30 mei 2015)
De 1e fase van Kopblok Houthaven zal bestaan circa 44 woningen, verdeeld over 2-, 3-, 4-, en 5-kamerappartementen, vide-appartementen, penthouses, en Kadewoningen, variërend in grootte van 69 m2 tot ruim 257 m2 woonoppervlakte.
Kenmerken zullen zijn grote raampartijen, ruime zonnige buitenruimtes, bijzondere vides  en volop ruimte om de woningen naar wens aan te passen.

Andere nieuwbouw
Naast Kopblok Houthaven realiseert Synchroon aan de zuidzijde van Blok 0 nog een bijzondere en fraaie nieuwbouwlocatie, Parkblok Houthaven. Op de website  vindt u meer informatie.

Houthaven
In de 19e eeuw was de Houthaven letterlijk de plek waar schepen boomstammen uit de hele wereld losten. Veel van de stoere haventraditie is op veel plaatsen nog goed zichtbaar. Aan het eind van de vorige eeuw besloot de gemeente Amsterdam om de Houthaven te transformeren naar een woningbouwlocatie. Geen gewone woonwijk, maar een plek waar wonen aan het water centraal staat en met respect voor de industriële monumenten die er nog altijd in de Houthaven zijn.

Strand West, Pont 13 en REM eiland waren de eerste pioniers in het gebied. Inmiddels komen er steeds meer creatieve bedrijven naar de Houthaven en de naastgelegen Minervahaven. Het theater voor de musical Anne Frank is inmiddels een begrip en Calvin Klein gaat er haar Europese hoofdkantoor vestigen.

Omgeving
De 3 Kadewoningen hebben alledrie hun eigen specifieke kenmerken. Zo kan type K-A (bnr 42) uitgebreid worden met de er naast gelegen werkruimte (bnr 45) van maar liefst 83 m2 op de begane grond. Bij bouwnummer 44 (type kC) is die uitbreiding al standaard meegenomen en ingericht als woonkeuken, maar kantoor...

Volledige omschrijving
De 3 Kadewoningen hebben alledrie hun eigen specifieke kenmerken. Zo kan type K-A (bnr 42) uitgebreid worden met de er naast gelegen werkruimte (bnr 45) van maar liefst 83 m2 op de begane grond. Bij bouwnummer 44 (type kC) is die uitbreiding al standaard meegenomen en ingericht als woonkeuken, maar kantoor aan huis kan natuurlijk ook. De woonoppervlakte van de 3 Kadewoningen varieert van 138 m2 tot 166 m2.

Belangrijke kenmerken: 
- eigen tuin aan woonkamer op parkeerdek en dakterras aan de gracht
- grote vide voor optimaal ruimte beleving
- hoog afwerkingsniveau
- grote glaspartijen
- meerdere opties mogelijk

Getoonde prijzen zijn vrij op naam op basis van canonbetaling.
Prijzen inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht vanaf € 659.000 tot € 785.000 v.o.n.
Parkeerplaats los te koop voor € 38.000 v.o.n. inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht.
Werkruimte (casco) los te koop voor € 155.000 v.o.n. inclusief 50 jaar afgekochte erfpacht en koppelbaar met bouwnummer 42

Share |
Meer woningen
Meer woningen