Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Karspelhof Amsterdam, fase 2, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Karspelhof Amsterdam, fase 2, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 5
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 231.692 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Karspelhof is eigentijds wonen in een stedelijke omgeving, in een bestaande wijk, aan een rustig park met het levendige hart om de hoek. Genoeg ruimte voor het hele gezin! Bovendien is ook een prijswinnend project. Vorig jaar won dit nieuwe bouwplan en mag het gerealiseerd gaan worden vanwege het buitengwo...

Volledige omschrijving
Karspelhof is eigentijds wonen in een stedelijke omgeving, in een bestaande wijk, aan een rustig park met het levendige hart om de hoek. Genoeg ruimte voor het hele gezin! Bovendien is ook een prijswinnend project. Vorig jaar won dit nieuwe bouwplan en mag het gerealiseerd gaan worden vanwege het buitengwoon strakke ontwerp en uiterst duurzame karakter; één van de meest duurzame, groene, besparende én herkenbare woningen in Amsterdam en omgeving.

Is Amsterdam zuidoost al uw thuis? Of gaat ook u deze woonplaats ontdekken?
Hier komt alles samen wat het dagelijkse leven aangenaam maakt:
Betaalbaar wonen, eten, sport, winkelen, muziek, scholen, buitenspelen en openbaar vervoer en uitvalswegen zijn dichtbij.
Schrijf u in en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Omgeving
Middenin een bestaande woonwijk ligt verscholen het nieuwe Karspelhof, direct aan het park. Het comfort van Karspelhof vindt u in de bestaande voorzieningen om de hoek aan de Karspeldreef en in de ruime, gevarieerde en eigentijdse woningen die de architect voor u heeft ontworpen.

Het metrostation ligt op loopafstand net als de markt (di. en vrij.), meerdere supermarkten, scholen en een ruim winkelaanbod. Met uw auto rijdt u zo de A9 op richting Diemen of Amstelveen. Aangezien hier vrijwel alleen bestemmingsverkeer komt, is buitenspelen op straat of in het park meer dan veilig. U parkeert naast uw woning of op een besloten parkeerhof in het plan.

Wonen

Er worden 50 ruime en bijzonder strak ontworpen hoek-, rij- en twee-onder-éénkapwoningen gerealiseerd met tuin, achterom en berging. Een frans balkon, een extra ruime keuken met erker of een terras op de verdieping met pergola; ruimte binnen- en buiten. Er zijn woningen met 2,5 en 3 woonlagen. Alle woonlagen kunt u ten volle benutten omdat er geen schuine wand te bekennen is.
De woningen hebben 3 slaapkamers en, afhankelijk het type, zijn uit te breiden naar 4 en zelfs 5 slaapkamers. In de basis vindt u een ruime woonkamer en keuken. Naar wens kunt u deze ruimten extra uitgebreiden; leefruimte voor u, uw gezin en/ of familie en vrienden. Uw tuin is ook echt uw tuin en geen opslagplek van klicko’s en dergelijke; huisafval kunt u kwijt in de ondergrondse afvalcontainers in de wijk.

Tot slot, Karspelhof is Groen met een hoofdletter “ G” . De hoge isolatie, het gebruik van groene materialen en de zonnepanelen op het dak verrassen u straks met een hele andere, waarschijnlijk veel lagere, energierekening dan u nu gewend bent. Zelfs de warmte uit het douchewater wordt opnieuw gebruikt. U bespaart en bent Groen bezig zonder dat  u er iets voor hoeft te doen.

Welkom in Karspelhof Amsterdam!
Start verkoop voorjaar/ zomer 2016.

Omgeving
5 hoekwoningen mét tuin, inclusief parkeerplaats in het hof

Woonoppervlak: circa 122 m2 - 150 m2
Kaveloppervlak:  circa   98 - 117 m2
Bouwnummers: 114, 130, 140, 141, 148
Prijs vanaf : € 231.692,-- v.o.n. op basi...

Volledige omschrijving
5 hoekwoningen mét tuin, inclusief parkeerplaats in het hof

Woonoppervlak: circa 122 m2 - 150 m2
Kaveloppervlak:  circa   98 - 117 m2
Bouwnummers: 114, 130, 140, 141, 148
Prijs vanaf : € 231.692,-- v.o.n. op basis van jaarlijkse erfpachtcanon.
De parkeerplaats in het hof is inbegrepen in de v.o.n. prijs.



De woningen
De woningen hebben 3 slaapkamers en, afhankelijk van het type, is de woning uit te breiden naar 4 en zelfs 5 slaapkamers. In de basis vindt u een ruime woonkamer en keuken, heerlijke leefruimten voor u, uw gezin en/ of familie en vrienden. Uw tuin is ook echt uw tuin en geen opslagplek van klicko’s en dergelijke; huisafval kunt u kwijt in de ondergrondse afvalcontainers in de wijk. Er zijn diverse opties mogelijk om uw woning uit te breiden of aan te passen. De woning wordt aangeboden inclusief keuken in een rechte opstelling en de badkamer is standaard voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Groen, besparend én extra hypotheekruimte!
Omdat u straks zo besparend woont krijgen de toekomstige bewoners van Karspelhof € 9.000,- extra hypotheekruimte!
Karspelhof is Groen met een hoofdletter “ G” . De hoge isolatie, het gebruik van groene materialen en de zonnepanelen op het dak verrassen u straks met een hele andere, waarschijnlijk veel lagere, energierekening dan u nu gewend bent. Zelfs de warmte uit het douchewater wordt opnieuw gebruikt. U bespaart en bent Groen bezig zonder dat  u er iets voor hoeft te doen.



Share |
Meer woningen
Meer woningen