Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Weespersluis Lanenrijk fase 1 B, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Weespersluis Lanenrijk fase 1 B, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 540.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Na de start van de verkoop van de eerste woningen in fase 1 A start AM nog voor de zomer met de verkoop van 50 woningen in fase 1 B. Deze fase wordt ontwikkeld en gerealiseerd ten westen van fase 1 A.

Het woning-aanbod is sterk vergelijkbaar met het aanbod in de eerste fasen van Lanenrijk. Ook i...

Volledige omschrijving
Na de start van de verkoop van de eerste woningen in fase 1 A start AM nog voor de zomer met de verkoop van 50 woningen in fase 1 B. Deze fase wordt ontwikkeld en gerealiseerd ten westen van fase 1 A.

Het woning-aanbod is sterk vergelijkbaar met het aanbod in de eerste fasen van Lanenrijk. Ook in fase 1B is sprake hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen.
 
Bijzonder is de verkoop van woningen in het Landscronerhof. Woningen conform het concept van ‘samen zelfstandig wonen’, met een woon- en slaapprogramma op de begane grond en mogelijkheid tot eigendom/gebruikmaking van een gemeenschappelijke ruimte/tuin. 

De woningen maken onderdeel uit van het nieuwbouwplan Weespersluis in Weesp alwaar uiteindelijk zo'n 2.750 woningen gerealiseerd zullen worden. (zie ook )

Architectenbureau Heren 5 uit Amsterdam tekent voor het ontwerp van de woningen. Weespersluis krijgt de sfeer en stijl van de fin de siècle, de periode tussen eind 19e en begin 20ste eeuw. De woningen worden gekenmerkt door ambachtelijkheid en verfijning in de ornamentiek. De architectuur verschilt per pand, waardoor iedere woning herkenbaar is.
 
Heeft u interesse in het komende woning-aanbod van AM in Weespersluis? Bezoek dan  en schrijf u in als belangstellende.

Omgeving
In het Landscronerhof is ruimte voor 2 woningen van het type Zomertaling (bouwnummers 145 en 149). Dit type, waarvan eerder reeds 15 woningen zijn aangeboden, kenmerkt zich door de eigen unieke verschijning.  
 
De Zomertaling in het Landscronerhof biedt vanuit de eetkamer/woonkeuken zicht op h...

Volledige omschrijving
In het Landscronerhof is ruimte voor 2 woningen van het type Zomertaling (bouwnummers 145 en 149). Dit type, waarvan eerder reeds 15 woningen zijn aangeboden, kenmerkt zich door de eigen unieke verschijning.  
 
De Zomertaling in het Landscronerhof biedt vanuit de eetkamer/woonkeuken zicht op het water dat in Weespersluis in grote mate aanwezig is. De tuingerichte woonkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning van waaruit ook zicht is op het water.
 
De oppervlakte van de woning is royaal te noemen, maar liefst 153 m2 en kent op de begane grond en de eerste verdieping een hoogte van circa 2,68 meter. Dat geeft het gevoel van oude herenhuizen! Zowel de eerste als de tweede verdieping biedt ruimte aan 2 slaapkamers. Op de eerste verdieping is aanvullend ook nog sprake van een royale badkamer en een separaat toilet. Op de tweede verdieping is aanvullend nog sprake van een ruimte voor de wasmachine en -droger en overige techniek en een aparte mooie berging. Door middel van een vlizotrap is een vliering bereikbaar. De woningen beschikken over vloerverwarming op alle woonverdiepingen en zonnepanelen. De woningen zullen nog worden aangesloten op het gas-netwerk.
 In de VON-prijs is levering van zowel een keuken als een mooi pakket aan sanitair- en tegelwerk in de sanitaire ruimtes in begrepen. 
De kavelgrootte is 145 m2 en de woningen beschikken in de achtertuin over zowel een berging als een parkeerplaats.
Vereniging van Eigenaars
Bij de verkoop van de 10 woningen in Landscronerhof is de verkoop van een gedeeltelijk eigendom van de binnentuin alsook het theehuis inbegrepen. Ten gunste hiervan zullen de kopers van de 10 woningen zich verenigen in een Vereniging van Eigenaars. Ten gunste van het gemeenschappelijk eigendom zal er sprake zijn van een periodieke bijdrage in de servicekosten. Het is de verwachting dat deze bijdrage maandelijks een bedrag zal zijn dat ligt tussen de 25 en 50 euro.
Andere woonwensen?
De woningen zijn makkelijk aan te passen aan jouw eigen woonwensen. Tegen meerkosten kun je naar eigen smaak toevoegingen of veranderingen aan je woning doen. Wil je bijvoorbeeld een extra badkamer? Dat kan! Ook een grotere woonkamer behoort tot de mogelijkheden door een verlenging met 1,2 meter. En wil je het jezelf makkelijk maken, dan kun je ook je hele woning (de muren en de vloeren) door ons laten doen.
Realisatie start reeds op korte termijn!
De realisatie van de 10 woningen in Landscronerhof kan naar verwachting reeds in het eerste kwartaal van 2019 starten. De 10 woningen maken onderdeel uit van het totaal van 50 woningen die AM in fase 1B in Weespersluis heeft ontwikkeld. De maanden oktober en november 2018 zullen dan ook gebruikt worden om tot verkoop en vaststelling van individuele woonwensen over te gaan. Een ander kan dus snel gaan!
Start verkoop
De verwachte start van de verkoop is vrijdag 5 oktober 2018.

Share |
Meer woningen
Meer woningen