Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wiborg, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wiborg, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 4
Soort: Appartement
Prijs: € 1.573.440 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Wonen op een prachtige plek in de Houthaven omringd door water. De stoere pakhuizen van Wiborg vormen een gevarieerd geheel, evenals de woningen die achter de gevel schuil gaan. Het totale project is opgedeeld in drie appartementengebouwen met daartussen individuele panden. Bij alle typen is veel variatie ...

Volledige omschrijving
Wonen op een prachtige plek in de Houthaven omringd door water. De stoere pakhuizen van Wiborg vormen een gevarieerd geheel, evenals de woningen die achter de gevel schuil gaan. Het totale project is opgedeeld in drie appartementengebouwen met daartussen individuele panden. Bij alle typen is veel variatie in grootte en indeling. 

Wiborg biedt veel ruimte om woonwensen waar te maken. Van eengezinswoningen tot appartementen en van meerlaagse woningen tot riante lofts. Van 43 m2 tot ruim 290 m2. Wiborg biedt voor elk wat wils. Alle woningen zijn eersteklas afgewerkt en voorzien van vloerverwarming en een luxe badkamer. De meeste woningen beschikken daarnaast over een schitterende buitenruimte. 

In Wiborg woon je straks in stoere karaktervolle pakhuizen op een eigen eiland, in de hippe Houthaven van Amsterdam. Geïnspireerd door de oude havenarchitectuur woon je hier met alle luxe en comfort van nu. Wiborg is bijzonder. Met rust en ruimte, een weergaloos uitzicht over het water en de reuring van Amsterdam op steenworp afstand. 

Veel open ruimtes in uw huis of juist ieder z’n eigen plek, dus ook voor grote gezinnen genoeg mogelijkheden. Gaat u voor een aanlegsteiger? Een ruim balkon of dakterras? De keuze is aan u! 

De inspiratie voor Wiborg vond de architect, Neelu Boparai, in de Houthaven zelf, het Entrepotdok, stoere pakhuizen in Hamburg en lofts in New York. De rijke Amsterdamse handelsgeschiedenis komt prachtig terug in de architectuur van Wiborg. 

Een fijne rustige plek met aan de ene kant het IJ, aan de andere kant een mooi park boven de nieuwe Spaarndammertunnel. Scholen en de gezellige Spaarndammerbuurt liggen op loopafstand. De Jordaan en het centrum is 10 minuten fietsen, terwijl de A10 op maar 10 autominuten ligt!

Omgeving
De appartementen bevinden zich in de drie grootste pakhuizen. Met veel vrijheid in indeling biedt WIBORG ruimte aan allerlei woonwensen. Van slim ingedeeld pied-à-terre tot luxe penthouse. Veel appartementen beschikken over een royale buitenruimte. Je zit hier heerlijk in de zon met, in de meeste gevallen,...

Volledige omschrijving
De appartementen bevinden zich in de drie grootste pakhuizen. Met veel vrijheid in indeling biedt WIBORG ruimte aan allerlei woonwensen. Van slim ingedeeld pied-à-terre tot luxe penthouse. Veel appartementen beschikken over een royale buitenruimte. Je zit hier heerlijk in de zon met, in de meeste gevallen, aan beide zijden uitzicht over het water. De appartementen op de begane grond hebben de mogelijkheid om de slaapkamers in het souterrain te maken, met de woonkamer op de bel-etage. Alle appartementen worden hoogwaardig afgewerkt en zijn voorzien van vloerverwarming en luxe badkamer.

Share |
Meer woningen
Meer woningen