Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Groene Habitat fase 4, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Groene Habitat fase 4, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 6
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 165.836 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
De Groene Habitat fase 4

Bij de realisatie van Elzenhagen hadden de ontwikkelaars een visie voor ogen: volwassenen en kinderen moesten hier de ruimte krijgen om in een ontspannen setting te kunnen leven en spelen. Het doet ons goed om te zien dat de huidige bewoners de wijk inde...

Volledige omschrijving
De Groene Habitat fase 4

Bij de realisatie van Elzenhagen hadden de ontwikkelaars een visie voor ogen: volwassenen en kinderen moesten hier de ruimte krijgen om in een ontspannen setting te kunnen leven en spelen. Het doet ons goed om te zien dat de huidige bewoners de wijk inderdaad zo beleven en dat ze het zo naar hun zin hebben. De Groene Habitat in Elzenhagen kent een druk sociaal buurtleven en het saamhorigheidsgevoel is groot. ‘Het is net een klein dorp, maar je woont hier wel echt in Amsterdam met alle voordelen die dat biedt’, vertellen de buurtbewoners enthousiast.

De Groene Habitat fase 4
De Groene Habitat fase 4 is de laatste fase van de Groene Habitat en bestaat uit 29 eengezinswoningen in twee varianten. De woningen hebben een tuin op het noordoosten of zuidwesten en hebben een woonoppervlakte vanaf circa 111 m² en de woningen met een extra dwarskap vanaf circa 117 m², 3 fraaie slaapkamers, een vrij indeelbare zolder en een parkeerplaats op eigen terrein. En wat te denken van de tuin? Met een diepte van circa 13 meter kunnen we spreken van riant wonen.

De woningen van de Groene Habitat zijn traditioneel uitgevoerd met een schuine kap, voorzien van dakpannen, mooi metselwerk en in enkele gevallen een extra dwarskap. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen, waardoor deze woningen nog jaren mooi zijn. De hoekwoningen worden net als in de eerdere fasen uitgevoerd in een contrasterende kleur, een element dat het plan verlevendigt. Alle bewoners kunnen genieten van een riante achtertuin en een fraaie voortuin van zo’n twee meter. Het één meter hoge haagje geeft de grens tussen privé en openbaar aan, een klein detail, dat bijdraagt aan de dorpse sfeer van de straat.

Omgeving
De Groene Habitat fase 4; Uw Groene Habitat?
+ Woonoppervlakte vanaf 111 m²;
+ 2 of 3 meter diepe voortuin;
+ riante achtertuin (circa 12 of 13 meter diep) op het zuidwesten of noordoosten met een berging;
+ parkeerplaats op eigen terrein;
+ lichte woonkamer met sc...

Volledige omschrijving
De Groene Habitat fase 4; Uw Groene Habitat?
+ Woonoppervlakte vanaf 111 m²;
+ 2 of 3 meter diepe voortuin;
+ riante achtertuin (circa 12 of 13 meter diep) op het zuidwesten of noordoosten met een berging;
+ parkeerplaats op eigen terrein;
+ lichte woonkamer met schuifpui naar de tuin;
+ standaard 3 slaapkamers;
+ badkamer met douchehoek, wastafel en 2de toilet, sanitair van Villeroy & Boch;
+ grote zolder met wasmachineaansluiting en de mogelijkheid voor een 4e slaap- of werkkamer;
+ diverse indelingsvarianten en uitbreidingsopties mogelijk, zoals een uitbouw van 1,2 of 2,4 meter en een dakkapel.
+ De koopsommen van de woning zijn obv jaarlijkse canonbetaling.

Ruimte voor uw woonwensen
Omdat ieder gezin zijn eigen woonwensen heeft, bieden wij een aantal uitbreidingsopties en indelingsvarianten aan. Zo kunt u de woonkamer uitbouwen. Een prima optie, want de tuin blijft nog steeds groot genoeg. Daarbij heeft u de mogelijkheid om op zolder een extra slaapkamer en een aparte wasruimte te maken.

Share |
Meer woningen
Meer woningen