Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Raak, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Raak, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 280.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Heeft u ook  interesse of bent u benieuwd naar uw persoonlijke mogelijkheden. Bezoek dan vrijblijvend onze “Vraag maar Raak middag ”  op de bouwlocatie in de keet. Zie website.

Nieuwbouwproject De Raak van Far West omvat 25 eengezins koopwoningen, waarvan 19 er direct uitkijken op de Albardagrac...

Volledige omschrijving
Heeft u ook  interesse of bent u benieuwd naar uw persoonlijke mogelijkheden. Bezoek dan vrijblijvend onze “Vraag maar Raak middag ”  op de bouwlocatie in de keet. Zie website.

Nieuwbouwproject De Raak van Far West omvat 25 eengezins koopwoningen, waarvan 19 er direct uitkijken op de Albardagracht. Het buurtje ligt direct naast het Eendrachtspark, tegenover het prijswinnende Parkrandgebouw, en op loopafstand van het Lambertus Zijlplein. De woningen variëren in oppervlakte van 125 tot 160 m2, en de verkoopprijs is vanaf 280.500,- .


Met de woninggenerator op de website deraak.farwest.nl , kunt u 'spelen’ met de variabele woningplattegronden.

Omgeving
Van de eengezinswoningen staan er zes op de flank van het project. Vandaar de naam. Mooie ruime woningen met -afhankelijk van de plattegrond van de verdieping- een oppervlak van 126 of 149 m2. De opties zijn een stuk beperkter, maar uiteraard heeft u ook hier een heerlijke tuin met berging, die net als bij...

Volledige omschrijving
Van de eengezinswoningen staan er zes op de flank van het project. Vandaar de naam. Mooie ruime woningen met -afhankelijk van de plattegrond van de verdieping- een oppervlak van 126 of 149 m2. De opties zijn een stuk beperkter, maar uiteraard heeft u ook hier een heerlijke tuin met berging, die net als bij de Waterwoningen grenst aan het binnenplein. Bij elke woning hoort bovendien een eigen parkeerplek op het afgesloten binnenterrein.

- ca. 128 tot 142 m²
- diverse indelingsopties
- eigen tuin met berging
- eigen plaats op afgesloten parkeerterrein
- verkoopprijzen vanaf ca. € 300.000,- v.o.n.
- inclusief eigen parkeerplaats

Share |
Meer woningen
Meer woningen