Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Elisabeth Wolffstraat, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Elisabeth Wolffstraat, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 1
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 2.000.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Het pand ligt in de zogenaamde Bellamybuurt. De Bellamybuurt wordt begrensd door de Kostverlorenvaart, de Bilderdijkstraat en de Kinkerstraat. In de buurt vindt u een gevarieerd winkelaanbod en op een paar minuten lopen de bruisende Ten Catemarkt. Openbaar vervoer bevindt zich op loopafstand.

Omgeving
Het voormalige schoolgebouw is gebouwd in 1910 en heeft een totaal bruto vloeroppervlakte (BVO) van circa 1750 m2. Het pand is onderdeel van een gesloten bouwblok en ligt middenin een straatwand met aan weerszijde woningen. Bouwkundig bestaat het pand uit 3 bouwlagen en een kapverdieping. Deze kap is in de...

Volledige omschrijving
Het voormalige schoolgebouw is gebouwd in 1910 en heeft een totaal bruto vloeroppervlakte (BVO) van circa 1750 m2. Het pand is onderdeel van een gesloten bouwblok en ligt middenin een straatwand met aan weerszijde woningen. Bouwkundig bestaat het pand uit 3 bouwlagen en een kapverdieping. Deze kap is in de huidige situatie klein en niet geschikt voor woondoeleinden. Aan de achterzijde bevindt zich een voormalig speelterrein dat hoort bij de school. Het perceel dat hoort bij het pand is circa 1054 m2 groot. Het gebouw heeft een ‘rechttoe rechtaan’-indeling met rechthoekige plattegrond, bevat enkele lokalen per verdieping met mooie plafondhoogtes en wordt ontsloten door 2 gescheiden hoofdtrappenhuizen en op de begane grond een centrale entree. Het gebouw lijkt in eerste instantie geschikt voor 8 tot 12 woningen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen