Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hart van Elzenhagen - Scheurleerweg, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hart van Elzenhagen - Scheurleerweg, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 4
Soort: Rijwoning
Prijs: € 189.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
70% VERKOCHT IN HART VAN ELZENHAGEN
De royale eengezinswoningen van Hart van Elzenhagen zijn ongekend populair. In krap twee maanden tijd is 70% van de woningen in fase 1 verkocht! Dit betekent dat dit project zeker gebouwd gaat worden. Wilt u hier ook van profiteren, wees er dan snel...

Volledige omschrijving
70% VERKOCHT IN HART VAN ELZENHAGEN
De royale eengezinswoningen van Hart van Elzenhagen zijn ongekend populair. In krap twee maanden tijd is 70% van de woningen in fase 1 verkocht! Dit betekent dat dit project zeker gebouwd gaat worden. Wilt u hier ook van profiteren, wees er dan snel bij. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. In de prijslijst op de projectwebsite vindt u de meest actuele stand van zaken.

Hart van Elzenhagen: betaalbare eengezinswoningen in Amsterdam-Noord.

In Hart van Elzenhagen vindt u betaalbare eengezinswoningen met een kleurrijke gevel vanaf € 169.000 (exclusief erfpachtcanon vanaf € 1.823 per jaar). De huizen doen denken aan de mooie architectuur van de Zaanstreek dankzij de hoge ramen, accenten van hout, riante achtertuinen en veel groen. De koopsom is inclusief moderne Bruynzeelkeuken en sanitair.

Kindvriendelijk en ruimtelijk wonen binnen Amsterdam
Elzenhagen is een rustige wijk nabij veel verkeersaders. De ringweg A10 en de Nieuwe Leeuwarderweg bevinden zich direct naast de wijk. Wonen in het Hart van Elzenhagen, betekent genieten van alle voordelen van nieuwbouw in een omgeving waar veel voorzieningen zoals scholen en winkels op fiets- en loopafstand zijn. Met het openbaar vervoer sta je binnen 10 minuten op het Centraal Station. Wil je lekker de natuur in, dan fiets je zo Waterland in.

Contactgegevens en meer informatie
Op de website van Hart van Elzenhagen staat alle informatie over de beschikbare woningen. Ook vindt u daar een tool waarmee u simpel de diverse uitbreidindsopties kunt doorlopen om volledig uw eigen woning samen te stellen.

Heeft u ook interesse om hier te komen wonen? Neem dan snel contact op met de makelaars en informeer naar de mogelijkheden.

Omgeving
Eengezinswoning type A:
Mooie witte gevels en parkeren op eigen terrein!

In het Hart van Elzenhagen worden 57 betaalbare nieuwbouwwoningen met een kleurrijke uitstraling ontwikkeld. De ruime eengezinswoningen kenmerken zich door de speelse en kleurrijke gevels in Zaanse sti...

Volledige omschrijving
Eengezinswoning type A:
Mooie witte gevels en parkeren op eigen terrein!

In het Hart van Elzenhagen worden 57 betaalbare nieuwbouwwoningen met een kleurrijke uitstraling ontwikkeld. De ruime eengezinswoningen kenmerken zich door de speelse en kleurrijke gevels in Zaanse stijl. De woningen komen te liggen in Elzenhagen-Noord, gestart wordt aan de Scheurleerweg en de J.P. Kloosstraat. De laatste fase komt aan de Eeuwige Jeugdlaan.

Eerste woningen in verkoop

De woningen in Hart van Elzenhagen worden gefaseerd verkocht. De eerste 26 woningen die in verkoop zijn, zijn 111 m² tot 131 m² groot. Door een optionele uitbouw kan de woning met ruim 12m² vergroot worden. De ruime tuinen van deze woningen zijn 8 tot 16 meter diep en liggen op het zuiden of zuid-oosten.
Het zijn royale woningen met een scherpe prijs: al vanaf € 169.000 v.o.n. (exclusief erfpachtcanon vanaf € 1.823 per jaar) koop je een woning.

Alle woningen beschikken over een berging in de tuin en parkeren kun je in de meeste gevallen op eigen terrein.
Wonen in het Hart van Elzenhagen, betekent genieten van alle voordelen van nieuwbouw in een omgeving waar veel voorzieningen op fiets- en loopafstand zijn.

Bij Hart van Elzenhagen zit een moderne Bruynzeelkeuken in de prijs inbegrepen. Natuurlijk is het ook mogelijk je eigen wensen en ideeën te verwezenlijken wanneer je een woning koopt. We hebben goede afspraken gemaakt met Bruynzeel, waardoor je dit onder aantrekkelijke voorwaarden kunt doen. Dat wil zeggen: een ruime korting en de garantie dat je keuken met de grootste zorg en aandacht wordt gemonteerd en opgeleverd.

Share |
Meer woningen
Meer woningen