Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Boegbeeld, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Boegbeeld, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 1
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 625.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
De zon laat het water schitteren, de wind doet de koppen schuimen, bootjes dobberen en mensen genieten. Vanuit het Boegbeeld geniet u van een schilderij dat nooit verveelt.   

Met de komst van het Boegbeeld krijgt de kop van Haveneiland een waardige blikvanger. Stoer, statig en ...

Volledige omschrijving
De zon laat het water schitteren, de wind doet de koppen schuimen, bootjes dobberen en mensen genieten. Vanuit het Boegbeeld geniet u van een schilderij dat nooit verveelt.   

Met de komst van het Boegbeeld krijgt de kop van Haveneiland een waardige blikvanger. Stoer, statig en robuust. Riante herenhuizen, met een indrukwekkend uitzicht over het IJmeer, 2 overdekte eigen parkeerplaatsen en heel veel ruimte voor uw eigen woonwensen. Hier bepaalt u hoe u wilt wonen. Creëer uw eigen Boegbeeld op het Mooiste punt van IJburg. Een huis kopen in deze tijd, dan moet alles tot in de kleinste details kloppen. Met die gedachte is het Boegbeeld  ontworpen. De architect had een duidelijke visie, maar daarbinnen heeft hij nog voldoende ruimte gelaten voor uw persoonlijke woonwensen. Alle plattegronden en uitgewerkte varianten zijn ter inspiratie. Er is nog veel meer mogelijk. Laat ons dus vooral weten hoe u wilt wonen. De 30 riante herenhuizen met vloerverwarming zijn er in  drie verschillende types. De tussen woningen zijn in de basis allemaal gelijk, de hoekwoningen hebben een afwijkende indeling. Met een woonoppervlakte van ruim 180 m² en twee eigen parkeerplaatsen voor de deur, heeft u hier alle ruimte om met een gezin te wonen en ook nog een bedrijf aan huis te runnen. Zeker omdat de begane grond ruimte biedt aan een fraaie hobbydan wel werkkamer. Een bewuste keuze, want hierdoor heeft u een optimale waterbeleving en het garandeert een stukje privacy. Vanuit de keuken kijkt u door het gevel vullende raam schitterend uit over water. Grenzend aan de living, met uw huis als natuurlijke beschutting, komt u op het terras op het zuidwesten. De herenhuizen tellen 4 woonlagen en hebben geen schuin dak. Alle ruimte kan dus optimaal benut worden. Resultaat: een werkkamer en 4 riante slaapkamers, een royale badkamer en extra bergruimte op de 2e en 3e verdieping. 

Creëer uw eigen Boegbeeld
De woningen in het Boegbeeld zijn ruim en praktisch ingedeeld. Maar misschien wilt u het wel helemaal anders. Op basis van ervaring en het luisteren naar onze klanten hebben wij daarom samenmet de architect een arsenaal aan meerwerkopties en uitbreidingsvarianten bedacht, waar u straks uit kunt kiezen. Liever de woonkamer aan de voorkant, een tweede badkamer, een extra slaapkamerof liever een dakterras? Wij zijn van mening dat keuzevrijheid in de breedste zin van het woord bijdraagt aan woongeluk op de lange termijn. Bedenk hoe u het wilt hebben, hoe u wilt leven en wij zorgen ervoor dat het gerealiseerd wordt.  

De mogelijkheden:
+ Keuken aan terraszijde
+ Extra slaapkamer(s)
+ 2de badkamer
+ uitbreiding achterzijde op 1e en/of 2e verdieping
+ dakterras

Prijzen vanaf 549.000,- v.o.n.

Meer weten?
Wil je meer informatie over de woningen van het type Boegbeeld? Bel dan met Blauwhoed of Eefje Voogd Makelaardij of vul het belangstellende formulier in. We houden je dan op de hoogte van alle nieuwtjes over Land in Zicht!

Omgeving
Een huis kopen in deze tijd, dan moet alles tot in de kleinste details kloppen. Met die gedachte is het Boegbeeld ontworpen. De architect had een duidelijke visie, maar daarbinnen heeft hij nog voldoende ruimte gelaten voor uw persoonlijke woonwensen. Alle plattegronden en uitgewerkte varianten zijn ter in...

Volledige omschrijving
Een huis kopen in deze tijd, dan moet alles tot in de kleinste details kloppen. Met die gedachte is het Boegbeeld ontworpen. De architect had een duidelijke visie, maar daarbinnen heeft hij nog voldoende ruimte gelaten voor uw persoonlijke woonwensen. Alle plattegronden en uitgewerkte varianten zijn ter inspiratie. Er is nog veel meer mogelijk. Laat ons dus vooral weten hoe u wilt wonen.

De 30 riante herenhuizen met vloerverwarming zijn er in drie verschillende types. De tussenwoningen zijn in de basis allemaal gelijk, de hoekwoningen hebben een afwijkende indeling.

Met een woonoppervlakte van ruim 180 m² tot 200 m² (eindwoning) en twee overdekte eigen parkeerplaatsen, heeft u hier alle ruimte om met een gezin te wonen en thuis te kunnen werken. De begane grond biedt namelijk ruimte aan een fraaie hobby- dan wel werkkamer. De living en woonkeuken liggen op de eerste verdieping. Een bewuste keuze, want hierdoor heeft u een optimale waterbeleving en het garandeert een stukje privacy. Vanuit de woonkeuken kijkt u door het panoramavenster schitterend uit over water. Grenzend aan de living, met uw huis als natuurlijke beschutting, komt u op een 25 vierkante meter tellend terras op het zuidwesten.

De herenhuizen tellen 4 woonlagen en hebben geen schuin dak. Alle ruimte kan dus optimaal benut worden.  esultaat: 4 riante slaapkamers, een werkkamer, een royale badkamer en extra bergruimte op de 2e en 3e  verdieping.

De pluspunten van Boegbeeld op een rij:
+ woonoppervlakte van ruim 180 m² tot 200 m2 (eindwoning)
+ schitterend uitzicht op het IJmeer door uniek panorama venster
+ splitlevelprincipe op de 1e verdieping geeft ruimtelijk en speels effect
+ riant terras op het zuidwesten grenzend aan de living
+ prachtige hoogglans keuken met Siemens apparatuur en hardstenen werkblad
+ complete badkamer met inloopdouche, bad en wastafel 
+ 2 overdekte eigen parkeerplaatsen
+ vloerverwarming als hoofdverwarming
+ veel indelings- en uitbreidingsmogelijkheden

Share |
Meer woningen
Meer woningen