Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Leukste Punt, fase 1, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Leukste Punt, fase 1, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 8
Soort: Rijwoning
Prijs: € 219.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
HoogtePUNT
‘Het Leukste Punt’ is het hart van gezellige Waterschapsbuurt in Amsterdam Nieuw West.  Een buurt die met de dag leuker wordt. Hier maken oude flats plaats voor nieuwe eengezinswoningen en kleinschalige appartementengebouwen.  Kies ook voor wonen op ‘Het Leukste Punt’.  Dan...

Volledige omschrijving
HoogtePUNT
‘Het Leukste Punt’ is het hart van gezellige Waterschapsbuurt in Amsterdam Nieuw West.  Een buurt die met de dag leuker wordt. Hier maken oude flats plaats voor nieuwe eengezinswoningen en kleinschalige appartementengebouwen.  Kies ook voor wonen op ‘Het Leukste Punt’.  Dan woont u straks in een groen en ruim opgezette wijk! Lekker rustig, maar wel gezellig stads.
 
UitgangsPUNT
Er komen in totaal 20 comfortabele eengezinswoningen in drie verschillende types. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 115 tot 134 m². De woningen hebben een berging in de tuin. De prijzen zijn scherp (vanaf circa 219.500,- v.o.n.). Naast het gevarieerde woningaanbod heeft u alle ruimte om uw woonwensen te realiseren door middel van een uitbouw of dakkapel.
De verkoop van de eerste 10 eengezinswoningen is gestart.

Ook zijn er 16 kavels te koop.

FamiliePUNT
‘Het Leukste Punt’  is voor iedereen een geweldige plek. Kinderen krijgen hier de ruimte.  Lekker buiten spelen, lopend naar school en altijd iets leuks te doen. En u…… u geniet van alles wat Amsterdam Nieuw West te bieden heeft. Winkels, recreatie- en sportmogelijkheden zijn er in overvloed. Tram 17 stopt dichtbij. U bent dus zo in de stad of op het gezellige Osdorperplein.
 
AgendaPUNT
Op de website kunt u nog meer lezen over de schitterende, nieuwe woningen, omringd door groen. Meld u aan via de website en ontvang een brochure. Of bel met de makelaar voor een vrijblijvend gesprek. U kunt Het Leukste Punt ook volgen via onze .

Omgeving
Tussenwoningen met schuine kap 115 m2
Deze comfortabele eengezinswoningen hebben een tuingerichte woonkamer met open keuken. Op de verdieping heeft u drie slaapkamers en een grote badkamer. Via een vaste trap bereikt u de zolder met een aparte ruimte voor uw wasmachine en droger. Opti...

Volledige omschrijving
Tussenwoningen met schuine kap 115 m2
Deze comfortabele eengezinswoningen hebben een tuingerichte woonkamer met open keuken. Op de verdieping heeft u drie slaapkamers en een grote badkamer. Via een vaste trap bereikt u de zolder met een aparte ruimte voor uw wasmachine en droger. Optioneel is de woning nog uit te breiden en aan te passen. Een vierde slaapkamer, een dakkapel of een grotere woonkamer? Het kan allemaal!

Share |
Meer woningen
Meer woningen