Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Houthavens, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Houthavens, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 20
Soort: Appartement
Prijs: € 217.201 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
IJ4you is een nieuwbouwcomplex van 31 woningen met garages in de Houthavens van Amsterdam. Het project is uniek qua ontwerp, innovatie, duurzaamheid. Ook is het project uniek qua afmetingen van de woningen en buitenruimtes, inspraak van een koper in de bouw en afwerking en niet in de laatste plaats qua loc...

Volledige omschrijving
IJ4you is een nieuwbouwcomplex van 31 woningen met garages in de Houthavens van Amsterdam. Het project is uniek qua ontwerp, innovatie, duurzaamheid. Ook is het project uniek qua afmetingen van de woningen en buitenruimtes, inspraak van een koper in de bouw en afwerking en niet in de laatste plaats qua locatie - de Amsterdamse Houthaven.

Een gebouw met internationale allure, bijna on-Nederlands, en zeker ongekend in de nabijheid van het centrum van Amsterdam. Een echt product van de huidige markt, waarin een koper vraagt om een duurzame comfortabele woning, die op maat gerealiseerd wordt en die nu en in de toekomst voldoet aan de woonwensen van de bewoner. Als koper staat u aan de basis van deze nieuwe wijk, die alle potentie heeft om groots te worden!

Complex


Het complex bestaat uit twee gebouwen, die naast elkaar zijn gelegen op de zuidhoek van het bouwblok. Eén gebouwdeel wordt opgetrokken in baksteen - in een stoere mix van rode en bruine tinten - en één deel wordt uitgevoerd innatuursteen met een lichte, warme tint. De kozijnen zijn van onderhoudsarm en duurzaam aluminium. Aan de zijde van de Haparandaweg zal een gedeelte verrijzen met 9 bouwlagen. Aan de andere zijde, waar tegenover na de bouw een gracht uitgegraven wordt, een lager gedeelte met maximaal 4 verdiepingen.

Aan de hoge zijde worden appartementen gebouwd van circa 80 tot en met 211 m2. Aan de waterzijde worden zogenaamde kadewoningen gebouwd van 4 etages met een oppervlakte van 190 m2 en een hofwoning van 3 etages van 133 m2. Binnen het complex wordt een hof gecreëerd met terrassen voor de benedenwoningen. Alle woningen hebben grote buitenruimten variërend van 7 tot 62 m2. Tevens beschikken alle woningen over een eigen berging in de onderbouw en een prive parkeerplaats in de parkeerkelder van het complex.

Omgeving
Modern wooncomfort en alles op één etage

Dit zijn de stadsappartementen van het complex. Lekker ruim, lekker luxe, alles op één etage. Parkeerplek in de kelder, via de lift naar je appartement op de etage die je voorkeur heeft. Ruime buitenruimten, mooi materiaalgebruik. Echt va...

Volledige omschrijving
Modern wooncomfort en alles op één etage

Dit zijn de stadsappartementen van het complex. Lekker ruim, lekker luxe, alles op één etage. Parkeerplek in de kelder, via de lift naar je appartement op de etage die je voorkeur heeft. Ruime buitenruimten, mooi materiaalgebruik. Echt van deze tijd. De gevels zijn voorzien van grote ramen.

Eén zijde is zo goed als geheel van glas. De andere gevel heeft twee franse balkons met openslaande deuren. De indeling is desgewenst samen met de architect te bepalen. Over de volle breedte van de appartementen van ongeveer 8 meter (!) breed is een geheel vrije ruimte te creëren. Dat is nog eens een beukmaat.

Woonoppervlakte van 81 tot 104 m2, buitenruimte variërend van 7 tot 26 m2, 1 tot 3 slaapkamers. 1e tot en met 6e etage.
Eigen berging en parkeren in de kelder.

Wil je uitzicht op en aan de binnentuin of liever op de omgeving? Een prive hoftterras of een balkon van ongeveer twee bij acht meter? Er is heel veel mogelijk. Een doorzonwoonkamer van voor naar achter met twee keer uitzicht en alsnog twee slaapkamers? Of ga je voor de volle breedte aan één zijde en twee slaapkamers aan de andere zijde? De keuken is centraal in het appartement gelegen. Zo ook de hal, separaat toilet, badkamer met douche en lekker groot bad, en de was- en stookruimte.

Hoe eerder je erbij bent als koper, hoe meer er te kiezen valt qua ligging in het complex en indeling.

Share |
Meer woningen
Meer woningen