Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Houthavens, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Houthavens, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 5
Soort: Appartement
Prijs: € 508.029 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
IJ4you is een nieuwbouwcomplex van 31 woningen met garages in de Houthavens van Amsterdam. Het project is uniek qua ontwerp, innovatie, duurzaamheid. Ook is het project uniek qua afmetingen van de woningen en buitenruimtes, inspraak van een koper in de bouw en afwerking en niet in de laatste plaats qua loc...

Volledige omschrijving
IJ4you is een nieuwbouwcomplex van 31 woningen met garages in de Houthavens van Amsterdam. Het project is uniek qua ontwerp, innovatie, duurzaamheid. Ook is het project uniek qua afmetingen van de woningen en buitenruimtes, inspraak van een koper in de bouw en afwerking en niet in de laatste plaats qua locatie - de Amsterdamse Houthaven.

Een gebouw met internationale allure, bijna on-Nederlands, en zeker ongekend in de nabijheid van het centrum van Amsterdam. Een echt product van de huidige markt, waarin een koper vraagt om een duurzame comfortabele woning, die op maat gerealiseerd wordt en die nu en in de toekomst voldoet aan de woonwensen van de bewoner. Als koper staat u aan de basis van deze nieuwe wijk, die alle potentie heeft om groots te worden!

Complex


Het complex bestaat uit twee gebouwen, die naast elkaar zijn gelegen op de zuidhoek van het bouwblok. Eén gebouwdeel wordt opgetrokken in baksteen - in een stoere mix van rode en bruine tinten - en één deel wordt uitgevoerd innatuursteen met een lichte, warme tint. De kozijnen zijn van onderhoudsarm en duurzaam aluminium. Aan de zijde van de Haparandaweg zal een gedeelte verrijzen met 9 bouwlagen. Aan de andere zijde, waar tegenover na de bouw een gracht uitgegraven wordt, een lager gedeelte met maximaal 4 verdiepingen.

Aan de hoge zijde worden appartementen gebouwd van circa 80 tot en met 211 m2. Aan de waterzijde worden zogenaamde kadewoningen gebouwd van 4 etages met een oppervlakte van 190 m2 en een hofwoning van 3 etages van 133 m2. Binnen het complex wordt een hof gecreëerd met terrassen voor de benedenwoningen. Alle woningen hebben grote buitenruimten variërend van 7 tot 62 m2. Tevens beschikken alle woningen over een eigen berging in de onderbouw en een prive parkeerplaats in de parkeerkelder van het complex.

Omgeving
Het water voor je deur

Dit zijn de grote grachtenpanden van het complex, 5 stuks in totaal. Een hofwoning en vier kadewoningen. De indeling is nog af te stemmen op de wens van de koper. Veel woonruimte, veel buitenruimte, veel bergruimte, veel slaapkamers, veel privacy en een ei...

Volledige omschrijving
Het water voor je deur

Dit zijn de grote grachtenpanden van het complex, 5 stuks in totaal. Een hofwoning en vier kadewoningen. De indeling is nog af te stemmen op de wens van de koper. Veel woonruimte, veel buitenruimte, veel bergruimte, veel slaapkamers, veel privacy en een eigen parkeerplaats.

Uitzicht vanuit alle etages en natuurlijk vanaf het dakterras op het water en de omgeving. Heerlijk wonen in een huis van ongekende maatvoering. Deze ruimte voor deze prijs kwam je zo dicht bij het centrum niet eerder tegen.

Hofwoning

Een zogenaamde hofwoning met een privé terras aan het binnenhof van het complex. De voorgevel van deze woning is gelegen op het zuiden, lekker licht dus. Eigen voordeur aan de straat en een tweede entree via de berging, vanuit de parkeerkelder.

Begane grond: plafondhoogte van bijna 4 meter, hal, toilet, slaapkamer of kantoor-aan-huis, berging en bergkast.

Eerste etage: woonkamer en open woonkeuken, open ruimte met drie grote raampartijen op het zuiden en schuifdeur naar de privé hofterras van ruim 20 m2. Tweede etage met twee slaapkamers, balkon van bijna 5 m2 en badkamer. Derde etage: dakterras van ruim 40 m2 met dakopbouw.

Kadewoningen

Een woning aan de toekomstige kade met dakterras en geweldig uitzicht.
Eigen voordeur aan de straat en een tweede entree via de berging, vanuit de parkeerkelder.
Begane grond: plafondhoogte van bijna 4 meter, hal, toilet, woonkeuken met schuifdeur aan de kade, berging met tweede entree.

Eerste etage: woonkamer van bijna 50 m2, schuifdeur naar hofterras van meer dan 25 m2. Behalve bij bouwnr. 2, deze heeft geen terras aan de hof, maar wel een zijgevel met franse balkons op het zuiden. Openslaande deuren en balkon aan de waterzijde.

Tweede etage met drie slaapkamers, badkamer en wasruimte, slaapkamers met franse balkons.

Derde etage: etage met 2 of 3 slaapkamers, tweede badkamer en bergruimte.

Vierde etage: dakterras van ruim 40 m2 met dakopbouw.

Share |
Meer woningen
Meer woningen