Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:IJburg blok 47a, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
IJburg blok 47a, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 12
Soort: Appartement
Prijs: € 349.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
IJburg is een nieuwe stadswijk op 7 eilanden in het IJmeer aan de oostkant van Amsterdam. IJburg ligt voor de kust van de Diemerzeedijk en bij de A10. Wonen op een van de eilanden van IJburg, dat is heerlijk kijken naar Hollandse luchten boven licht rimpelend water.

Ligging
Volledige omschrijving
IJburg is een nieuwe stadswijk op 7 eilanden in het IJmeer aan de oostkant van Amsterdam. IJburg ligt voor de kust van de Diemerzeedijk en bij de A10. Wonen op een van de eilanden van IJburg, dat is heerlijk kijken naar Hollandse luchten boven licht rimpelend water.

Ligging
Haveneiland Oost ligt aan de oostkant van IJburg. Dit Haveneiland bestaat uit een aantal blokjes. Blok 47a ligt aan het haven kwartier.

Wijk
IJburg beschikt inmiddels over een aantal kinderdagverblijven, scholen en gezondheiscentra. Kortom alle voorzieningen zijn er. Recreëren kunt u op het strand of in het Diemerpark en u kunt lekker eten in het gezellig restaurant Blok4.

Winkels
Op IJburg is een groot winkelcentrum met alle mogelijke winkels zoals een grote AH. Dit centrum is een ontmoetingsplaats voor iedereen. En wilt u echt een dagje shoppen dan is het centrum van Amsterdam heel dichtbij; met de tram, de auto of met mooi weer op de fiets.

Bereikbaarheid
De IJtram pendelt voortdurend heen en weer tussen IJburg en Amsterdam CS. Met de auto rijdt u via de Enneüs Heermabrug direct de A10 op of Zeeburg in. Brede fiets- en wandelpaden leiden u in korte tijd naar verschillende richtingen in en rondom IJburg.

Omgeving
Vakantiegevoel in uw eigen woning. Dat krijgt u vanzelf door het schitterende uitzicht op de haven van IJburg, dat deze appartementen bieden. Zie hoe de boten via het sluisje de haven binnenvaren en volg de 'aanlegperikelen'. Op zomerse avonden bent u zo beneden om van een heerlijk...

Volledige omschrijving
Vakantiegevoel in uw eigen woning. Dat krijgt u vanzelf door het schitterende uitzicht op de haven van IJburg, dat deze appartementen bieden. Zie hoe de boten via het sluisje de haven binnenvaren en volg de 'aanlegperikelen'. Op zomerse avonden bent u zo beneden om van een heerlijk diner of drankje te genieten op het terras van een van de restaurants en cafe’s in de haven. Maak een afspraak met een van onze makelaars voor een bezichtiging

Pieter Oosterhuisstraat 6
Dit ruime appartement biedt 100 m2 woonplezier, verdeeld over 2 slaapkamers en een royale woonkamer met keuken van circa 50 m2. Eén van deze slaapkamers kan eenvoudig bij de woonkamer worden betrokken en kan zo ideaal worden gebruikt als bijvoorbeeld studeer- of werkkamer.
Dit ruime appartement biedt 100 m2 woonplezier, verdeeld over 2 slaapkamers en een royale woonkamer met keuken van circa 50 m2. Eén van deze slaapkamers kan eenvoudig bij de woonkamer worden betrokken en kan zo ideaal worden gebruikt als bijvoorbeeld studeer- of werkkamer. De badkamer en het toilet zijn voorzien van luxe tegels en sanitair. Het terras van de woning is bereikbaar vanuit zowel de woonkamer als de slaapkamer. Vanaf het terras en vanuit de woonkamer heeft u schitterend uitzicht over de haven!

De koopsom is € 349.000 v.o.n. inclusief parkeerplaats en berging in de onder het gebouw gelegen stallingsgarage.
De woning is ingericht als modelwoning en wordt verkocht inclusief sanitair en aanwezige vloer.

Share |
Meer woningen
Meer woningen