Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Podium Amsterdam, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Podium Amsterdam, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 2
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 1.380.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
In Podium Amsterdam liggen (vier) zelfbouwkavels voor groepen. Bij horeca en cultuur, een plein, een binnentuin, een broedplaats en het Talentbuilding. Maar ook dichtbij de stad en drie grote parken. Podium Amsterdam ligt op de grens van het groene en multiculti Nieuw-West, het dynamische West en het chiqu...

Volledige omschrijving
In Podium Amsterdam liggen (vier) zelfbouwkavels voor groepen. Bij horeca en cultuur, een plein, een binnentuin, een broedplaats en het Talentbuilding. Maar ook dichtbij de stad en drie grote parken. Podium Amsterdam ligt op de grens van het groene en multiculti Nieuw-West, het dynamische West en het chique Zuid. Podium Amsterdam is een heel nieuw in te richten gebied. We weten deels hoe het er uit komt te zien, maar deels ook nog niet. Hoe het echt gaat worden, hoe de toekomstige bewoners hier gaan leven en werken, dat willen we ook vooral aan hen overlaten.

Omgeving
Oppervlakte kavel POD01: 1.135 m2, ongeveer 20 woningen voor € 1.380.000, oppervlakte kavel POD02: 1.780 m2, ongeveer 46 woningen voor € 2.140.000, niet woonfunctie mogelijk (woonwerkeenheden/maatschappelijke voorzieningen).

Share |
Meer woningen
Meer woningen