Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Rieteiland Oost Fase 1, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Rieteiland Oost Fase 1, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 58
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 424.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Ligging Rieteiland Oost
De ligging van Rieteiland Oost is bijzonder: pal langs het Diemerpark en niet omgeven door andere wooneilanden. Een open horizon langs het water en een park, en dat gewoon in Amsterdam. Het eiland ligt ten zuiden van Haveneiland Oost. Een brug verbindt de 2 eil...

Volledige omschrijving
Ligging Rieteiland Oost
De ligging van Rieteiland Oost is bijzonder: pal langs het Diemerpark en niet omgeven door andere wooneilanden. Een open horizon langs het water en een park, en dat gewoon in Amsterdam. Het eiland ligt ten zuiden van Haveneiland Oost. Een brug verbindt de 2 eilanden met elkaar. Het Diemerpark, ten zuiden van Rieteiland Oost, is ook via een brug bereikbaar voor langzaam verkeer. Rieteiland Oost heeft een natuurrijk karakter en er zal in de toekomst voornamelijk worden gewoond en gerecreëerd.

Het groen
Rieteiland Oost is groen. Omdat de architectuur op het eiland zal verschillen, is de eenheid in het groenaanbod dé bindende factor. Bovendien profiteert u van de beschutting die het groen biedt en zorgt het voor voldoende privacy.
De zandgrond van het eiland heeft ertoe geleid dat de beplanting typisch is voor deze grondsoort. Het is alsof u in een duingebied woont. Overal op het eiland ziet u zwarte dennen en vliegdennen, en ziet u meidoorns, lijfwilgen en tamarisken. Lager bij de grond herkent u ruig gras en veel duindoorn dat veelal als erfafscheiding is toegepast. Overigens worden de bomen al zoveel mogelijk van tevoren geplant, zodat u vanaf de 1e dag al geniet van het groen. En koopt u een kavel op Rieteiland Oost dan krijgt u een vliegden, een lijfwilg of een tamarisk cadeau voor in uw tuin. Deze wordt in overleg met u geplant.

Steigertjes
Aan het water wonen brengt bepaalde voordelen met zich mee. Zo komen er op Rieteiland Oost 3 publieke steigers die gebruikt worden als tijdelijke aanlegplaatsen.

Omgeving
Rieteiland Oost is één van de kleinste eilanden van IJburg in Amsterdam en in elk opzicht een écht wooneiland. Een comfortabele hoeveelheid leefruimte omgeven door groen en water. Vrije kavels zoals hier komt u nergens anders op IJburg tegen. En u kunt zelf bepalen wat voor een woning er gerealisee...

Volledige omschrijving
Rieteiland Oost is één van de kleinste eilanden van IJburg in Amsterdam en in elk opzicht een écht wooneiland. Een comfortabele hoeveelheid leefruimte omgeven door groen en water. Vrije kavels zoals hier komt u nergens anders op IJburg tegen. En u kunt zelf bepalen wat voor een woning er gerealiseerd wordt op uw ruime kavel. Op Rieteiland Oost krijgt úw woonwens vorm!
De kavels

Rieteiland Oost biedt plaats aan 90 kavels met een gemiddelde grootte van circa 400 m2. De kavels liggen in ‘clusters’. Een groot aantal kavels ligt aan het water, maar er zijn ook clusters aan binnenhoven, wiggen en aan de groene route die het eiland doorsnijdt. Zo ligt elke kavel aan een mooi stukje Rieteiland Oost. De kavelindeling staat vast maar er zijn mogelijkheden, bijvoorbeeld om kavels te combineren.

Vrijheid van zelf ontwikkelen
Vrijheid van zelf ontwikkelen U bepaalt grotendeels zelf, samen met uw architect, hoe uw woning eruit zal zien. Dat is de vrijheid van zelf ontwikkelen. Een dergelijke opzet kan echter niet zonder een openbare ruimte en een kavelverdeling die aan zekere beeldbepalende eisen voldoen. Daarom is voor Rieteiland Oost een plan ontwikkeld waarin al deze punten zijn opgenomen.

Exclusief

Rieteiland Oost is exclusief. In de ideeën, de vrijheid die u er heeft en de uitvoering. Een plek in Amsterdam waar u vrij, open, groen en rustig in een eilandgevoel woont dient zich niet vaak aan. Daarom is Rieteiland Oost in elk opzicht een zeldzame woonplek: een eigen kleine gemeenschap op een van de mooist plekjes van IJburg. Uw eiland, uw wens, uw woning.
* koopsommen op basis van afgekochte erfpacht (tot 2058)

Share |
Meer woningen
Meer woningen