Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Route1066, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Route1066, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 15
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 185.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Vrijheid om te wonen
Wonen aan het water, in een vrijstaand huis of een twee-onder-één-kapwoning. Omringd door veel groen. In een woning die helemaal naar uw eigen wensen is ontworpen en gebouwd. Op 15 minuten fietsen van hartje Amsterdam. Dat klinkt niet alleen prachtig, dat is het o...

Volledige omschrijving
Vrijheid om te wonen
Wonen aan het water, in een vrijstaand huis of een twee-onder-één-kapwoning. Omringd door veel groen. In een woning die helemaal naar uw eigen wensen is ontworpen en gebouwd. Op 15 minuten fietsen van hartje Amsterdam. Dat klinkt niet alleen prachtig, dat is het ook! En met de exclusieve uitgifte van de eerste vijftien vrije kavels aan de Sloterweg, variërend van ca. 250 tot 446 m2, kan een veelgekoesterde droom werkelijkheid worden.

Begeleiden en ontzorgen

Het kopen van een kavel en het ontwerpen en bouwen van een eigen huis is voor velen een droom, maar het zijn ook intensieve trajecten. Wij kunnen u gedurende het hele traject begeleiden en ontzorgen. Van de eerste schets tot en met de oplevering van uw woning. U kunt hierbij denken aan het ontwerpen van uw woning, het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het maken van rapportages en kostenoverzichten, zorgen voor (aannemings-)overeenkomsten en begeleiding tijdens het bouwtraject. Zo heeft u maar één aanspreekpunt gedurende het hele traject. Dat is wel zo makkelijk.

Het beste van twee werelden
Het lommerijke Sloten geldt als een van de populairste locaties van Amsterdam Nieuw-West. Het voormalige dorp heeft, ondanks dat het al sinds 1921 tot de gemeente Amsterdam behoort, al haar landelijke rustieke uitstraling weten te behouden. De aanwezigheid van uitgestrekte parken, meanderende kreken en vele voorzieningen, maken het gebied uitermate aantrekkelijk om in te wonen, werken en recreëren. En ook nog op steenworp afstand van de Amsterdams binnenstad.


Omgeving
Op de afbeeldingen ziet u hoe de toekomstige situatie eruit zou kunnen zien.

Het kopen van een kavel en het ontwerpen en laten bouwen van een eigen huis zijn intensieve trajecten. Wij kunnen u gedurende het gehele traject begeleiden en ontzorgen. Van de eerste schets tot en met de oplevering van...

Volledige omschrijving
Op de afbeeldingen ziet u hoe de toekomstige situatie eruit zou kunnen zien.

Het kopen van een kavel en het ontwerpen en laten bouwen van een eigen huis zijn intensieve trajecten. Wij kunnen u gedurende het gehele traject begeleiden en ontzorgen. Van de eerste schets tot en met de oplevering van uw woning.

U kunt hierbij denken aan het ontwerpen van uw woning, het verkrijgen van de benodigde vergunningen, het maken van rapportages en kostenoverzichten, zorgen voor (aannemings-) overeenkomsten en begeleiding tijdens het bouwtraject.
Zo heeft u maar één aanspreekpunt gedurende het hele traject. Dat is wel zo makkelijk.

Voor de volledige prijsopbouw verwijzen wij u naar de .

Share |
Meer woningen
Meer woningen