Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Stadstuin Overtoom Energietuin, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Stadstuin Overtoom Energietuin, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 10
Soort: Appartement
Prijs: € 129.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Zomersluiting
De Nieuwbouwwinkel aan het Lousie Marie Loeberpantsoen 4 is gesloten van 1 juli tot en met 31 augustus. Heb je vragen over het wonen in Stadstuin Overtoom dan kun je altijd bellen naar Hallie & van Klooster op tel: 020-680 19 05 of 020- 4 950 650. Kom je liever langs voor informatie....

Volledige omschrijving
Zomersluiting
De Nieuwbouwwinkel aan het Lousie Marie Loeberpantsoen 4 is gesloten van 1 juli tot en met 31 augustus. Heb je vragen over het wonen in Stadstuin Overtoom dan kun je altijd bellen naar Hallie & van Klooster op tel: 020-680 19 05 of 020- 4 950 650. Kom je liever langs voor informatie. Het kantoor van Hallie & van Klooster aan de Donker Curtiusstraat 1 is wel gewoon open. 
 
Stadstuin Overtoom is een nieuwbouwproject voor een nieuwe generatie stadsbewoners; mensen die van de stad houden, maar óók bewust bezig zijn met gezond leven, eten, buiten zijn en besparen waar het kan. De nieuwbouw in Amsterdam Nieuw-West is, zoals dat heet, helemaal toekomst-proof.

Op dit moment is van deelproject de Energietuin 70% verkocht en gaat de bouw van start. Deelproject de Watertuin omvat 4 woonblokken met 27 eengezinswoningen en een kleinschalig appartementencomplex. Deze gaan naar verwachting in september in verkoop.

Omgeving
De 2-kamer studio type  is gesitueerd aan beide hoekzijden van het gebouw. Het heeft een gebruikersoppervlakte van 42 m2 met een open keuken in de woonkamer en een aparte slaapkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel en douche. Het aparte toilet is bereikbaar vanuit de hal.
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen