Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Steelvliethof, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Steelvliethof, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 31
Soort: Rijwoning
Prijs: € 214.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
Koop een huis met toekomstperspectief!
Kies nu of later voor een extra verdieping

In Steelvliethof worden in totaal 39 woningen gerealiseerd, allemaal voorzien van stadsverwarming. Daarmee zijn ze zeer comfortabel en energiezuinig.

Bepaal zelf ho...

Volledige omschrijving
Koop een huis met toekomstperspectief!
Kies nu of later voor een extra verdieping

In Steelvliethof worden in totaal 39 woningen gerealiseerd, allemaal voorzien van stadsverwarming. Daarmee zijn ze zeer comfortabel en energiezuinig.

Bepaal zelf hoe u het hebben wilt
In Steelvliethof koopt u een complete tweelaagse basiswoning, waarbij u kunt kiezen uit een verschillende woningindelingen. Ook is er een uitgebreide keuze aan opties voor uitbreiding en afwerking. U kiest wat u belangrijk vindt en betaalt zo dus nooit teveel.
Wilt u extra ruimte? Dat kan met een uitbouw of met een extra woonlaag. Kiest u voor een uitbouw op de begane grond, dan behoort ook een uitbouw op de 1e of 2e verdieping tot de mogelijkheden. Heeft u op dit moment (nog) geen extra ruimte nodig, dan kunt u daar uiteraard later alsnog voor kiezen.

Badkamer en keuken

Ook voor de afwerking van keuken, badkamer en toilet is de keuze aan u. Zo kunnen de badkamer en het toilet standaard worden afgewerkt, maar u kunt ook zelf de tegels en het sanitair uitkiezen. Ook casco opleveren is een optie, als u liever zelf klust.
De woning wordt zonder keuken opgeleverd. U regelt deze dus in principe zelf, bij een keukenleverancier naar keuze. Om u een handje te helpen, hebben wij Bruynzeel wel alvast een mooie keuken laten tekenen. Een aanbieding waarvan u gebruik kunt maken, of niet. Aan u de keuze!

Binnen 6 maanden verhuizen
Als u eenmaal een huis hebt gekocht wilt u er natuurlijk ook graag snel in! Wat dat betreft zit u in Steelvliethof goed: de woningen worden gebouwd volgens een super efficiƫnt bouwsysteem. Het voordeel: de bouwtijd is zeer kort. Binnen circa 6 maanden kan de woning klaar zijn voor bewoning. Dit betekent niet alleen snel verhuizen, maar ook minder rente betalen tijdens de bouw. Hierdoor wordt uw woning nog goedkoper!

Omgeving
39 eengezinswoningen

Share |
Meer woningen
Meer woningen