Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Tugela, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Tugela, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 6
Soort: Appartement
Prijs: € 287.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
WONEN IN HET GEHEIM VAN OOST
Tugela bestaat uit vijf woongebouwen van de Amsterdamse architect Willem Leliman met een rijke historie en een centrale ligging in Amsterdam. Tugela wordt vernieuwd! Twee blokken worden vervangen door nieuwbouw, twee blokken worden gerenoveerd en het vijfd...

Volledige omschrijving
WONEN IN HET GEHEIM VAN OOST
Tugela bestaat uit vijf woongebouwen van de Amsterdamse architect Willem Leliman met een rijke historie en een centrale ligging in Amsterdam. Tugela wordt vernieuwd! Twee blokken worden vervangen door nieuwbouw, twee blokken worden gerenoveerd en het vijfde blok wordt nader onderzocht.

Kenmerk van de vernieuwing is zorgvuldigheid. Vernieuwen met gevoel voor historie en bestaande kwaliteit. Bijzondere details van de huidige gebouwen blijven behouden, zoals mooie tegeltableaus.

Veel variatie
In Tugela komt een heel gevarieerd woningaanbod. Van huur tot koop, van nieuwbouw tot renovatie en van maisonnettes tot misschien wel artistieke zolderlofts. In de nabije toekomst kun je naast de nieuwbouw ook gerenoveerde  woningen (casco) kopen.

Nieuwbouw
Als eerste zijn we gestart we met de sloop en de opbouw van de nieuwbouw van blok 3 en 4. Opvallend in de nieuwbouw zijn de ruime koopwoningen zoals maisonnettes met  terras en appartementen met een eigen entree en lift.  Binnen in het blok zijn overdekte parkeerplaatsen met op het dak de terrassen en de gemeenschappelijke tuin.

Naast de gezamenlijke binnentuinen van elk blok hebben alle woningen een eigen buitenruimte, van balkon tot dakterras of tuin.

Omgeving
Tugela ligt in een rustige en groene woonbuurt en toch op een centrale plek in de stad. Het is dicht bij het Krugerplein en het Beukenplein, wat het een ideale ontmoetingsplek maakt.

Alles binnen handbereik
U kunt hier ontspannen, en tegelijk heeft u alles wat de stad te bieden heeft binnen handbereik. De winkels van de Linnaeusstraat en Oostpoort op loopafstand. Het Centraal Station op een kwartiertje fietsen. Net als een avondje film of schouwburg in het centrum van Amsterdam.

Een fijne buurt dus, met prettige voorzieningen. Voor iedereen die een betaalbare woning zoekt in Amsterdam én houdt van een kleurrijke stadswijk die toch rust en ruimte biedt.

Informatie
Meer informatie is te vinden op , Schrijf u in op de website zodat u op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van dit project.

Volg Tugela ook op

Omgeving
Appartement met twee buitenruimtes (ca 90m2)
Middenin de stad en toch heel veel buitenlucht, dat biedt dit lichte appartement. Naast het balkon is er bij de appartementen op de bovenste verdieping (4e) de mogelijkheid om nog een dakterras aan te leggen van circa 20 m2. Heerlijk beschu...

Volledige omschrijving
Appartement met twee buitenruimtes (ca 90m2)
Middenin de stad en toch heel veel buitenlucht, dat biedt dit lichte appartement. Naast het balkon is er bij de appartementen op de bovenste verdieping (4e) de mogelijkheid om nog een dakterras aan te leggen van circa 20 m2. Heerlijk beschut genieten van de buitenlucht en dat middenin Amsterdam.

Met drie slaapkamers, luxe badkamer en ruime woonkeuken biedt dit appartement alle ruimte en comfort voor een gezin. Openslaande deuren in de woonkamer leiden naar een riant balkon en de grote ramen en dakkoepels zorgen voor een zee van licht. Dit appartement is ook op de 2e en 3e verdieping te vinden.

De bandbreedte van de verkoopprijs is indicatief.

Share |
Meer woningen
Meer woningen