Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wiener & Co, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wiener & Co, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 6
Soort: Appartement
Prijs: € 435.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
DE ‘NIEUWSTE’PRINSENGRACHT
“Wiener & Co is een project voor mensen die hun eigen weg kiezen, vrij denken en goed weten wat ze willen.”
Na de Prinsengracht en de Nieuwe Prinsengracht noemen we de Wittenburgervaart voor het gemak even de ‘Nieuwste Prinsengracht...

Volledige omschrijving
DE ‘NIEUWSTE’PRINSENGRACHT
“Wiener & Co is een project voor mensen die hun eigen weg kiezen, vrij denken en goed weten wat ze willen.”
Na de Prinsengracht en de Nieuwe Prinsengracht noemen we de Wittenburgervaart voor het gemak even de ‘Nieuwste Prinsengracht’. Om aan te geven dat het gaat om wonen aan het water en om het oostelijke deel van het centrum. Wiener & Co ligt op het terrein van de voormalige en gelijknamige machinefabriek, middenin oud havengebied dat al wat jaren meedraait. Vanaf 1625 om precies te zijn en dat nu weer ontdekt is door nieuwe ondernemers in culturele broedplaatsen. Wiener & Co gaat vanaf 2014 de historie in als nieuwe thuishaven en hiervoor bouwen we 76 woningen in verschillende soorten en maten aan een beschutte binnentuin.
Waterwoningen, penthouses, maisonettewoningen en ruime appartementen op eigen grond, dus zonder erfpacht. Vrij indeelbare woningen waar je zelf bepaalt hoe je huis er van binnen uitziet. Naast de woningen is er ruimte voor kleinschalige horeca of werkplekken. Een gevarieerde samenstelling die garant staat voor een levendige buurt.

Omgeving
Waterappartementen
De naam zegt het al: hier liggen de grote buitenruimte en de woonkamer direct aan het water met uitzicht op de historische Ezelsbrug. Naast de ruime woonkamer met open keuken en kookeiland en de aparte hoek voor de eettafel biedt dit appartement een grote slaapkamer...

Volledige omschrijving
Waterappartementen
De naam zegt het al: hier liggen de grote buitenruimte en de woonkamer direct aan het water met uitzicht op de historische Ezelsbrug. Naast de ruime woonkamer met open keuken en kookeiland en de aparte hoek voor de eettafel biedt dit appartement een grote slaapkamer, een riante badkamer en ruimte voor een kleinere (kinder)kamer. Ideaal voor een gezin met één kind, 55-plussers of tweeverdieners die graag een extra werk-/logeerkamer tot hun beschikking hebben.
Hofappartementen
Deze appartementen liggen zoals de naam ook al zegt aan het rustige binnenhof. Verder zijn deze huizen gelijk aan de appartementen aan het water. 
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen