Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wiener & Co, Amsterdam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wiener & Co, Amsterdam

Type: Koop
Plaats: Amsterdam
Aantal: 27
Soort: Appartement
Prijs: € 565.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Amsterdam
Info
DE ‘NIEUWSTE’PRINSENGRACHT
“Wiener & Co is een project voor mensen die hun eigen weg kiezen, vrij denken en goed weten wat ze willen.”
Na de Prinsengracht en de Nieuwe Prinsengracht noemen we de Wittenburgervaart voor het gemak even de ‘Nieuwste Prinsengracht...

Volledige omschrijving
DE ‘NIEUWSTE’PRINSENGRACHT
“Wiener & Co is een project voor mensen die hun eigen weg kiezen, vrij denken en goed weten wat ze willen.”
Na de Prinsengracht en de Nieuwe Prinsengracht noemen we de Wittenburgervaart voor het gemak even de ‘Nieuwste Prinsengracht’. Om aan te geven dat het gaat om wonen aan het water en om het oostelijke deel van het centrum. Wiener & Co ligt op het terrein van de voormalige en gelijknamige machinefabriek, middenin oud havengebied dat al wat jaren meedraait. Vanaf 1625 om precies te zijn en dat nu weer ontdekt is door nieuwe ondernemers in culturele broedplaatsen. Wiener & Co gaat vanaf 2014 de historie in als nieuwe thuishaven en hiervoor bouwen we 76 woningen in verschillende soorten en maten aan een beschutte binnentuin.
Waterwoningen, penthouses, maisonettewoningen en ruime appartementen op eigen grond, dus zonder erfpacht. Vrij indeelbare woningen waar je zelf bepaalt hoe je huis er van binnen uitziet. Naast de woningen is er ruimte voor kleinschalige horeca of werkplekken. Een gevarieerde samenstelling die garant staat voor een levendige buurt.

Omgeving
Maisonnette
Via de centrale entree aan de Oostenburgervoorstraat kom je op de begane grond van de maisonettewoning. Een mooie verdieping om bijvoorbeeld 2 kinderkamers te maken met openslaande deuren naar de binnentuin. De pantry in de gang maakt dat ze hun eigen watervoorziening hebb...

Volledige omschrijving
Maisonnette
Via de centrale entree aan de Oostenburgervoorstraat kom je op de begane grond van de maisonettewoning. Een mooie verdieping om bijvoorbeeld 2 kinderkamers te maken met openslaande deuren naar de binnentuin. De pantry in de gang maakt dat ze hun eigen watervoorziening hebben. Op de verdieping bevindt zich de rest van de woning. Een open keuken met kookeiland, ruime zithoek, ouderslaapkamer met inloopkast, nog een kinderkamer en een badkamer met douche, bad en tweede toilet. Een fijn familiehuis waar de keuken en woonkamer als centrale ontmoetingsplek fungeren. 
Appartement

Dit appartement biedt in deze indeling comfortabele leefruimte aan een gezin met drie kinderen. Drie kinderslaapkamers, een ruime ouderslaapkamer, het toilet en een badkamer met bad en douche liggen aan de centrale gang die uitloopt in de woonkamer met open keuken. Door een deel van de installatieruimte te gebruiken voor de koelkast ontstaat extra ruimte waardoor de tafel eventueel uitgetrokken kan worden tot 8 zitplaatsen. Het ruime balkon met openslaande deuren kijkt uit op de binnentuin. 

Share |
Meer woningen
Meer woningen