Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:18 woningen Vlinders - Velperparc, Arnhem Powered by Niki
Nieuwbouw:
18 woningen Vlinders - Velperparc, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 282.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info
Nieuwbouwproject Vlinders in Arnhem-Noord is onderdeel an de ontwikkelingen binnen het project Velperparc. Hier wordt het voormalige bedrijventerrein van AKZO veranderd in een vriendelijke woonomgeving. Vlinders ligt vijf à tien minuten fietsen van Arnhems bruisende stadscentrum en vlakbij...

Volledige omschrijving
Nieuwbouwproject Vlinders in Arnhem-Noord is onderdeel an de ontwikkelingen binnen het project Velperparc. Hier wordt het voormalige bedrijventerrein van AKZO veranderd in een vriendelijke woonomgeving. Vlinders ligt vijf à tien minuten fietsen van Arnhems bruisende stadscentrum en vlakbij vele mooie parken.

Vlinders is bovendien gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaarvervoer. Treinstation Velperpoort is dichtbij. De woningen binnen dit nieuwbouwproject zijn ideaal voor iedereen die in de stad wil wonen en tegelijk van rust wil genieten.

Er zijn 3 woningtypes te koop binnen het project:
Dagpauwoog - 2 onder één kapwoningen
Icarusblauwtje - 4 hoekwoningen
Atalanta - 12 rijwoningen
 


Omgeving
Deze fraai vormgegeven hoekwoningen zijn ideaal voor gezinnen. Geniet zowel buiten in uw tuin van de zon als binnen in uw woonkamer. Dankzij de grote ramen valt er altijd veel licht in huis. Vanuit de keuken aan de voorkant kijkt u uit over straat. Zo kunt u de kinderen ook tijdens het spe...

Volledige omschrijving
Deze fraai vormgegeven hoekwoningen zijn ideaal voor gezinnen. Geniet zowel buiten in uw tuin van de zon als binnen in uw woonkamer. Dankzij de grote ramen valt er altijd veel licht in huis. Vanuit de keuken aan de voorkant kijkt u uit over straat. Zo kunt u de kinderen ook tijdens het spelen in de gaten houden.

Indeling: Vanuit de hal met toilet komt u binnen in de woonkamer met uitzicht op de achtertuin. Aan de voorkant van de woning is de open keuken gesitueerd. Via de trap in de hal komt u op de eerste verdieping, die drie ruime slaapkamers telt. U vindt hier ook een grote badkamer met hangtoilet, douche. De badkamer is zo ruim dat het zelfs mogelijk is een ligbad te plaatsen. Nog één verdieping hoger is een flinke zolder die u naar eigen wens kunt invullen. Een extra slaap- of werkkamer of zelfs een plek voor een eigen fitnessruimte.

Er zijn diverse uitbreidingsopties mogelijk voor deze woningen, zoals: Uitbouw achterzijde, dakkapel achterzijde, dakraam voor- en/of achtergevel, indeling zolder verdieping met extra 2 extra slaapkamers.

 

Share |
Meer woningen
Meer woningen