Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Hof van Plattenburg, Arnhem Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Hof van Plattenburg, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 6
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 282.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info
Hypotheek
Wonen in een groene stad! Arnhem is gemakkelijk per trein en auto te bereiken en staat bekend als groene stad. Dit komt door de vele en grote parken, maar ook door de ligging aan de zuidrand van de Veluwe. Hier ervaart u rust en ruimte. Ook investeert de gemeente veel in sportfaciliteiten, waardoor er in d...

Volledige omschrijving
Wonen in een groene stad! Arnhem is gemakkelijk per trein en auto te bereiken en staat bekend als groene stad. Dit komt door de vele en grote parken, maar ook door de ligging aan de zuidrand van de Veluwe. Hier ervaart u rust en ruimte. Ook investeert de gemeente veel in sportfaciliteiten, waardoor er in de stad volop mogelijkheden zijn om te genieten van sport.
Voor gezinnen is dit dé plek!Het kleinschalige woongebied De Hof van Plattenburg verrijst in de buurt Plattenburg, die deel uitmaakt van de zeer geliefde wijk Velperweg en omgeving. Vele karakteristieke woningen en fraaie stadsgezichten bepalen het beeld. Plattenburg kenmerkt zich door een gemengde bebouwing met veel groen en optimale voorzieningen in de buurt.
Belangrijke voorzieningen, zoals het treinstation Presikhaaf en het grotendeels overdekte winkelcentrum Presikhaaf, zijn op loopafstand bereikbaar. Bovendien ligt Plattenburg uiterst gunstig ten opzichte van de belangrijke uitvalswegen naar de A12 en de Pleijroute.
Voor gezinnen met kinderen is de locatie eveneens ideaal. Zo ligt achter het nieuwbouwplan een basisschool en is ook een kinderdagverblijf in de directe nabijheid aanwezig. De stadsboerderij in het stadspark Presikhaaf is een heerlijke plek om iedere dag te spelen. Middelbare en hogescholen zijn eveneens goed bereikbaar, zodat ook gezinnen met oudere kinderen zich hier prima thuis voelen.

Omgeving
Authentieke en stijlvolle woningen! De prachtige bouwstijl van de huizen in De Hof van Plattenburg zorgt voor een unieke uitstraling. Bovendien zijn de woningen zeer ruim. Met een inhoud vanaf 430 m3 tot wel 540 m3 kunt u ruimte geven aan uw woonwensen. Het project kent tien verschillende woningt...

Volledige omschrijving
Authentieke en stijlvolle woningen! De prachtige bouwstijl van de huizen in De Hof van Plattenburg zorgt voor een unieke uitstraling. Bovendien zijn de woningen zeer ruim. Met een inhoud vanaf 430 m3 tot wel 540 m3 kunt u ruimte geven aan uw woonwensen. Het project kent tien verschillende woningtypes met  vloeroppervlakten van circa 130 m² tot maar liefst 170 m²! U heeft op dit moment de keuze uit verschillende woningtypes A (gelegen aan het eigen parkeerterrein van De Hof van Plattenburg) en woningtypes B (Plattenburgerweg). Dankzij hun royale diepte en hoogte beschikt u bij al deze woningen over veel ruimte. 
Eigen karakter! De eengezinswoningen hebben allemaal hun eigen karakter, maar kenmerkend zijn de diepe woonkamers met sfeervolle openslaande deuren naar de tuin. In de woonkamer is ruimte gereserveerd voor een open keuken.
De woningen hebben allemaal minimaal drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een royale badkamer die compleet met tegelwerk en sanitair wordt opgeleverd. Via een vaste trap heeft u bovendien toegang tot een ruime zolder waar een extra slaapkamer kan worden gerealiseerd. Tevens vindt u hier de aansluitingen voor de wasmachine en is er ruimte voor een wasdroger.
Bijzondere en luxe uitstralingPrecies op de hoek van de Plattenburgerweg en de Beeldhouwerstraat komt een absolute blikvanger voor de buurt. Deze woning is verrijkt met een erker van twee verdiepingen, waardoor deze een zeer bijzondere en luxe uitstraling heeft. Een uitstraling die zich voortzet in de alle woningen in De Hof van Plattenburg. Ook kenmerkend voor de nog te koop staande woningtypes A en B zijn:
  • Authentieke statige woningen met een groot woonoppervlak
  • Ruime woonkamers
  • Royale badkamer
  • Gunstige ligging van de tuinen
  • Hoogwaardig afwerkingsniveau
  • Veel ruimte voor individuele wensen
De woningen zijn voorzien van een heerlijke, privacyrijke tuin met houten berging, waarvan een aantal op het westen en het zuiden is gesitueerd. Door de bouw van de uniforme bergingen en de erfafscheidingen aan de voorzijde bent u ervan verzekerd dat de uitstraling van dit unieke woongebied tot in lengte van jaren is gewaarborgd. 

Share |
Meer woningen
Meer woningen