Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Tuin van Elden, Arnhem Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Tuin van Elden, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 347.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info
Droom jij daar ook wel eens van? Wonen op een van de prachtigste plekken in Elden nabij Arnhem? In De Tuin van Elden kun je deze droom verwezenlijken! Dit bijzondere landgoed gelegen aan het monumentale Park Westerveld combineert het beste uit verleden en heden. Het ademt de landschappelijke sfeer van wele...

Volledige omschrijving
Droom jij daar ook wel eens van? Wonen op een van de prachtigste plekken in Elden nabij Arnhem? In De Tuin van Elden kun je deze droom verwezenlijken! Dit bijzondere landgoed gelegen aan het monumentale Park Westerveld combineert het beste uit verleden en heden. Het ademt de landschappelijke sfeer van weleer, maar biedt je het luxe wooncomfort van nu.

De Tuin van Elden is een mooie uitbreiding van het dorp Elden. Een bijzonder gebied om te wonen en op te groeien.

Het Informatiecentrum

In het informatiecentrum kun je het gehele plan in vogelvlucht bekijken dankzij de enorme maquette die er staat opgesteld. Alle woningen die nu in de verkoop zijn, zijn ook op de maquette te bewonderen. De overige kavels zijn aangegeven op de maquette met kleurvlakken. In het informatiecentrum is een digitale 3D maquette, waardoor je zelf door het plan kunt "wandelen". Op het terrein is tijdelijk een uitkijktoren gerealiseerd, zodat het mogelijk is het plan te zien groeien! 

Het bouwrijp maken wordt dit jaar afgerond. De start bouw is in het eerste kwartaal 2013. 

Je bent van harte welkom in het informatiecentrum op zaterdag (11.00 uur tot 14.00 uur). Het informatiecentrum bevindt zich aan de Klapstraat 24b te Elden.

Omgeving
Prachtig gelegen aan de westrand van het plan met vrij uitzicht vanuit de achtertuin over het Perenlaantje! Deze grote helft van dubbele woonhuizen met garage en mooi overhellende kap hebben een breedte van maar liefst 6,6 m1 (exclusief garage). Door deze maatvoering is er een extra grote woonkamer en woon...

Volledige omschrijving
Prachtig gelegen aan de westrand van het plan met vrij uitzicht vanuit de achtertuin over het Perenlaantje! Deze grote helft van dubbele woonhuizen met garage en mooi overhellende kap hebben een breedte van maar liefst 6,6 m1 (exclusief garage). Door deze maatvoering is er een extra grote woonkamer en woonkeuken. Indien wenselijk kan de aangrenzende garage worden omgebouwd tot een slaap- of werkkamer. Op de 1e verdieping maar liefst 4 slaapkamers.

Twee-onder-een-kapwoning met garage

Bouwnummer: 9 en 10, 19 en 20
Woonoppervlak: 140m2
Inhoud: 541m3
Aantal slaapkamers: standaard 4

Indeling:
Begane grond: Hal, toilet met fontein, trap(met trapkast), woonkamer met open keuken en dubbele openslaande deuren naar de tuin.

Eerste verdieping:
Hal, 4 slaapkamers, een werkkamer, badkamer en een aparte ruimte voor de wasmachine en de droger.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap komt u op de bergvliering, deze heeft een open indeling.

Optiemogelijkheden:
- Uitbouw van 1,2 of 2,4m
- Indeling op zolderverdieping
- Dakramen
Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden om de woning zoveel mogelijk naar eigen wens te maken, deze bespreken wij graag met u.

De woning wordt compleet geleverd met keuken, sanitair en tegelwerk!

Share |
Meer woningen
Meer woningen