Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Deltakwartier, Arnhem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Deltakwartier, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 15
Soort: Rijwoning
Prijs: € 191.250 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info
De ontwikkeling van Deltakwartier is een onderdeel van de grootschalige vernieuwing van de hele wijk Presikhaaf. Deltakwartier ligt in Presikhaaf 2. Het gedeelte tussen de Volkerakstraat, Laan van Presikhaaf, het spoor en de IJssellaan krijgt een heel nieuw jasje. Dat gaat niet in één keer, m...

Volledige omschrijving
De ontwikkeling van Deltakwartier is een onderdeel van de grootschalige vernieuwing van de hele wijk Presikhaaf. Deltakwartier ligt in Presikhaaf 2. Het gedeelte tussen de Volkerakstraat, Laan van Presikhaaf, het spoor en de IJssellaan krijgt een heel nieuw jasje. Dat gaat niet in één keer, maar in fasen. Er komen bijna 700 nieuwe woningen; eengezinswoningen en appartementen. Ruim 600 oude woningen verdwijnen. De eerste nieuwe woningen zijn half 2011 klaar. Vervolgens gaat de vernieuwing per deelgebied verder. In 2018 zijn de laatste woningen in Deltakwartier gereed.

Omgeving
Met zicht op een groenstrook worden 15 ruime eengezinswoningen gerealiseerd van bijna 10 meter diep. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met ruimte voor een ligbad (optioneel). De tweede verdieping heeft alle ruimte voor een extra slaapkamer of hobbyruimte.

Share |
Meer woningen
Meer woningen