Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Fidelio, Arnhem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Fidelio, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 15
Soort: Appartement
Prijs: € 222.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info
In de wijk Alteveer zijn 8 woningen en 15 appartementen gerealiseerd onder de projectnaam Fidelio.

Van de 15 appartementen zijn er nog slechts 3 appartementen beschikbaar. Eén appartement is ingericht als modelwoning!

Voor het appartement aan...

Volledige omschrijving
In de wijk Alteveer zijn 8 woningen en 15 appartementen gerealiseerd onder de projectnaam Fidelio.

Van de 15 appartementen zijn er nog slechts 3 appartementen beschikbaar. Eén appartement is ingericht als modelwoning!

Voor het appartement aan de Beethovenlaan 84-2, bieden wij u een unieke kans! Dit appartement wordt verkocht via Vastgoed-Auctions.nl. De oorspronkelijke vraagprijs is € 215.500,- v.o.n. U kunt nu bieden vanaf € 190.000,- v.o.n.!
Vastgoed-Auctions.nl is een nieuwe transparante manier om woningen te kopen tegen de beste prijs. U kunt op deze woning een bieding doen via . Hier vindt u ook de procedure en voorwaarden. De genoemde prijs is de vanaf prijs, dit is de prijs waar vanaf u een bieding kunt doen. De veiling staat onder toezicht van een notaris.
 
De locatie van het appartementencomplex
Het unieke en kleinschalige appartementencomplex in de gewilde en statige jarendertig woonwijk Alteveer ligt gunstig gelegen t.o.v. diverse uitvalswegen. Tevens heeft de wijk veel voorzieningen als winkels, scholen, kinderopvang en openbaarvervoer. De appartementen worden gerealiseerd in een klassieke stijl gelegen aan de Beethovenlaan. De appartementen beschikken allen over 3 kamers (1 woon- en 2 slaapkamers) met een netto oppervlakte van circa 82 tot circa 127 m2. Het opleveringsniveau is compleet met keuken en badkamer. Tevens beschikt ieder appartement over een eigen parkeerplaats en berging, grenzend aan het complex.

Alle 8 woningen zijn reeds verkocht. De woningen zijn gebouwd in een klassieke stijl, gelegen aan de Sweelincklaan. Op het achterterrein heeft iedere woning een eigen parkeerplaats. 2 woningen hebben een parkeerplaats op eigen terrein.
Omgeving
Er zijn 10 appartementen van ca. 90m2 BVO, 2 van ca. 120m2 BVO en 3 van ca. 140m2 BVO. Tevens hebben alle appartementen een eigen parkeerplaats.
 

Share |
Meer woningen
Meer woningen