Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Nieuwe Zuid, Arnhem
Nieuwbouw:
Het Nieuwe Zuid, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 14
Soort: Geschakeld
Prijs: € 189.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info

Welkom in Het Nieuwe Zuid!
 

In Het Nieuwe Zuid komen 125 koopwoningen; 36 stadswoningen en 89 eengezinswoningen. In de 1e fase worden 8 stadswoningen en 6 eengezinswoningen aangeboden.

 

Type Waterlelie:
De woningen aan de Waterlelielaan zijn de stadswoningen...

Volledige omschrijving

Welkom in Het Nieuwe Zuid!
 

In Het Nieuwe Zuid komen 125 koopwoningen; 36 stadswoningen en 89 eengezinswoningen. In de 1e fase worden 8 stadswoningen en 6 eengezinswoningen aangeboden.

 

Type Waterlelie:
De woningen aan de Waterlelielaan zijn de stadswoningen. Deze woningen zijn bijzonder licht en ruim en beschikken over een tuin aan het water. De keuken is voorzien van alle luxe; een vaatwasser, koelkast, combimagnetron, kooktoestel en afzuigkap. Tevens beschikt de woning over een aangrenzende bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine. De terrastuin, met ligging op het zuidoosten, is vanuit de keuken bereikbaar. De gehele woning kan naar eigen smaak worden aangepast en ingedeeld.
Op type Waterlelie ontvangt u bovendien een subsidie van de Gemeente Arnhem t.w.v. € 6.950,-, welke vrij te besteden is. De genoemde prijzen zijn inclusief de subsidie.

 

Type Zwanebloem:
De eengezinswoningen aan de Keurvorstlaan zijn praktisch, traditioneel en helemaal van deze tijd. En dat voor een scherpe prijs. De woningen zijn standaard voorzien van een luxe keuken inclusief koelkast, vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat en afzuigkap. Tegen betaling van de meerkosten kunt u de keuken geheel naar eigen smaak aanpassen en/of uitbreiden.  Aan de achterzijde van het huis is de woonkamer over de hele breedte van de woning gesitueerd. Dankzij de grote pui in de achtergevel krijgt de kamer veel daglicht. Openslaande tuindeuren met toegang naar de tuin, gelegen op het noordwesten.

Omgeving

Tussen de Huissensestraat en de Rijn is de afgelopen jaren een nieuw woongebied ontstaan: Stadseiland. Als vervolg hierop wordt tussen de Huissensestraat en de Immerlooplas de nieuwste wijk in Malburgen ontwikkeld; “Het Nieuwe Zuid”. Een wijk die stad en natuur met elkaar verbind middels de ...

Volledige omschrijving

Tussen de Huissensestraat en de Rijn is de afgelopen jaren een nieuw woongebied ontstaan: Stadseiland. Als vervolg hierop wordt tussen de Huissensestraat en de Immerlooplas de nieuwste wijk in Malburgen ontwikkeld; “Het Nieuwe Zuid”. Een wijk die stad en natuur met elkaar verbind middels de aanleg van een kade en een wandelpad langs het water. Hierdoor ontstaat een prachtig groen natuurgebied met uitzicht over de plas.

Share |
Meer woningen
Meer woningen