Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Parklane, Arnhem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Parklane, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 13
Soort: Rijwoning
Prijs: € 184.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info
Het mooiste moest nog komen

Parklane is één van de 25 karakteristieke woonbuurten van Schuytgraaf. Het stedenbouwkundig plan wat ten grondslag ligt aan Parklane is anders dan die voor de overige buurten. Parklane ligt op een schiereiland, omgeven door water, aan de noordzijde va...

Volledige omschrijving
Het mooiste moest nog komen

Parklane is één van de 25 karakteristieke woonbuurten van Schuytgraaf. Het stedenbouwkundig plan wat ten grondslag ligt aan Parklane is anders dan die voor de overige buurten. Parklane ligt op een schiereiland, omgeven door water, aan de noordzijde van de ringweg binnen Schuytgraaf. De ligging is buiten de hoofdader van de verkeersstructuur. Parklane is hierdoor autoluw omdat het verkeer van en naar Parklane bestempeld kan worden als direct bestemmingsverkeer. De recreatieve brede waterparijen om Parklane zorgen voor mooie uitzichten en een omkadering van deze bijzondere buurt.

De uitstraling van Parklane is die van een moderne groene villawijk met brede lommerrijke lanen, openbare ruimten met een tuinachtige uitstraling en woningen op grote kavels die verspringen in de zichtlijn en divers zijn in architectuur. De buurt is op enkele plekken na volledig gerealiseerd. 

De ruimte tussen de woningen op de onderlinge woonstraten is twee maal de gemiddelde kaveldiepte met veel aandacht voor groen. De grote kavels bepalen de open, parkachtige uitstraling.
Hoge hagen en diepe achtertuinen dragen bij aan het gevoel van privacy voor de bewoners.

De woningen worden zo geplaatst op de kavel dat elke woning een voortuin heeft van tenminste 4 meter. Veel woningen krijgen een sierfruitboom in de voortuin. Parkeergelegenheid voor bewoners is zoveel mogelijk op eigen terrein.

De straat Staatsspoor waaraan de woningen gelegen zijn is een rustige éénsrichtingverkeer straat aan het eind van het plan. De woningen zijn al te bekijken in een eerder project van ons in Parklane.
 
De realisatie van de woningen kan snel en gefaseerd van start gaan zodra er enkele woningen verkocht zijn. De benodigde bouwvergunning is namelijk reeds onherroepelijk en de grond in ons eigendom.

Omgeving
De Burrswood is een verrassend ruime eengezinswoning met bijzondere architectonische details en de mogelijkheid tot het creëeren van 4 slaapkamers.

De entree biedt toegang tot de trap naar de verdieping en het woongedeelte. De lichte woonkamer heeft veel lichtinval met ...

Volledige omschrijving
De Burrswood is een verrassend ruime eengezinswoning met bijzondere architectonische details en de mogelijkheid tot het creëeren van 4 slaapkamers.

De entree biedt toegang tot de trap naar de verdieping en het woongedeelte. De lichte woonkamer heeft veel lichtinval met directe toegang tot de zonnige tuin. De ruime keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en biedt de mogelijkheid voor een keuken in L-opstelling.
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gesitueerd, een luxe badkamer voorzien van Villeroy&Boch sanitair; douche, wastafel en een toilet. De tweede verdieping is standaard voorzien van een dakkapel en biedt volop mogelijkheden voor een extra slaapkamer, een studieruimte of een werkplek thuis. De woningen zijn al te bekijken in Parklane.

Inhoud wonig circa 431 m2
Berging, circa 6 m2
Woonoppervlakte circa 121 m2
Kaveloppervlakte varierend vanaf circa 135 m2 tot circa 195 m2
Koopsom inclusief keukencheque à € 3.000,-
 
Burrswood opties.
Om de leefruimte aan te passen en verder te vergroten:
• Uitbouw gehele woonkamer
• Ligbad in de badkamer
• Dakkapel 2e verdieping
• Mogelijkheid voor 4e slaapkamer op de 2e verdieping

Share |
Meer woningen
Meer woningen