Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Parklane, Arnhem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Parklane, Arnhem

Type: Koop
Plaats: Arnhem
Aantal: 12
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 259.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Arnhem
Info
Het mooiste moest nog komen

Parklane is één van de 25 karakteristieke woonbuurten van Schuytgraaf. Het stedenbouwkundig plan wat ten grondslag ligt aan Parklane is anders dan die voor de overige buurten. Parklane ligt op een schiereiland, omgeven door water, aan de noordzijde va...

Volledige omschrijving
Het mooiste moest nog komen

Parklane is één van de 25 karakteristieke woonbuurten van Schuytgraaf. Het stedenbouwkundig plan wat ten grondslag ligt aan Parklane is anders dan die voor de overige buurten. Parklane ligt op een schiereiland, omgeven door water, aan de noordzijde van de ringweg binnen Schuytgraaf. De ligging is buiten de hoofdader van de verkeersstructuur. Parklane is hierdoor autoluw omdat het verkeer van en naar Parklane bestempeld kan worden als direct bestemmingsverkeer. De recreatieve brede waterparijen om Parklane zorgen voor mooie uitzichten en een omkadering van deze bijzondere buurt.

De uitstraling van Parklane is die van een moderne groene villawijk met brede lommerrijke lanen, openbare ruimten met een tuinachtige uitstraling en woningen op grote kavels die verspringen in de zichtlijn en divers zijn in architectuur. De buurt is op enkele plekken na volledig gerealiseerd. 

De ruimte tussen de woningen op de onderlinge woonstraten is twee maal de gemiddelde kaveldiepte met veel aandacht voor groen. De grote kavels bepalen de open, parkachtige uitstraling.
Hoge hagen en diepe achtertuinen dragen bij aan het gevoel van privacy voor de bewoners.

De woningen worden zo geplaatst op de kavel dat elke woning een voortuin heeft van tenminste 4 meter. Veel woningen krijgen een sierfruitboom in de voortuin. Parkeergelegenheid voor bewoners is zoveel mogelijk op eigen terrein.

De straat Staatsspoor waaraan de woningen gelegen zijn is een rustige éénsrichtingverkeer straat aan het eind van het plan. De woningen zijn al te bekijken in een eerder project van ons in Parklane.
 
De realisatie van de woningen kan snel en gefaseerd van start gaan zodra er enkele woningen verkocht zijn. De benodigde bouwvergunning is namelijk reeds onherroepelijk en de grond in ons eigendom.

Omgeving
De twee-onder-een-kapwoning is gesitueerd op ruime kavels tot 278 m2 en kent afhankelijk van de situering van de garage, 2 verschillende indelingsvarianten.

Via de ruime entree betreedt u het woongedeelte. De woonkamer heeft vrij zicht op de tuin en dankzij de dubbele o...

Volledige omschrijving
De twee-onder-een-kapwoning is gesitueerd op ruime kavels tot 278 m2 en kent afhankelijk van de situering van de garage, 2 verschillende indelingsvarianten.

Via de ruime entree betreedt u het woongedeelte. De woonkamer heeft vrij zicht op de tuin en dankzij de dubbele openslaande deuren betrekt u het terras bij de leefruimte. De ruime woonkeuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Ook hier heeft u veel lichtinval en zicht op het leven buiten. Optioneel is de woonkeuken af te scheiden van de woonkamer.
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers gesitueerd, een luxe badkamer voorzien van Villeroy & Boch sanitair; ligbad en aparte douche, wastafel en een zwevend toilet. De bovenste verdieping biedt volop mogelijkheden voor een extra slaapkamer, een studieruimte of een riante werkplek. Afhankelijk van uw keuze is het woningtype Stowe voorzien van een al dan niet vrijstaande garage. De woningen zijn al te bekijken in Parklane.

3 slaapkamers + 2 extra kamers
Inhoud woning circa 530m3
Garage, circa 18 m2, vrijstaand of aan de woning
Woonoppervlakte circa 135 m2
Kaveloppervlakte variërend vanaf ca. 261 m2 tot ca. 278 m2
Koopsom inclusief keukencheque à € 5.000,-
 
Om de leefruimte aan te passen en verder te vergroten:
• Mogelijkheid voor dichte keuken
• Dakkapel 2e verdieping
• Mogelijkheid voor 4e slaapkamer op de 2e verdieping

Share |
Meer woningen
Meer woningen